Güzellik merkezi randevu sistemi kullanacak olan değerli ve saygın müşterilerimiz özenle ve ayrıntılı ama kolay kullanıma hitap edecek şekilde yapılmıştır. Güzellik merkezleri için yapılmış olan bir randevu takip yazılımında daha fazla özelliklik ve kolaylık sunar. İşletmenizi dilediğiniz yerden, alt yapı yaptırımı yapmadan bulut teknolojisi ile ister bilgisayardan isterseniz de telefonunuzdan iş akışını, randevunuzu ve müşterilerinizi hemen takip etmeye başlayabilirsiniz.

Tüm süreçlerinize değer katarak müşteri bilgilerine her yönüyle bakın. Satıştan sonra ve öncesine dair erişim imkanı sağlar.

Randevularınızı yönetmenize olanak sağlar. Güzellik merkezinizin  randevularını etkili ve kolay bir şekilde yönetmenize olanak sağlar. Bu sistem sayesinde randevularınızda hiç bir zaman karışıklık meydana gelmemektedir. Randevularınıza özel not ekleyebilirsiniz. Otomatik olarak ise randevu günü yaklaşan müşterilerinize ise sms ve e-posta aracılığı ile bilgilendirme mesajları yollayabilirsiniz.

Satış performanslarınızı anlık olarak analiz edin. Satışlara her yönüyle bakın Yükselişe ve azalmaya geçen noktaları tespit eder.Çoklu şube yönetimi ile farklı konumlardaki güzellik merkezlerinizi takip etme imkanını sağlar.

Kolay bir şekilde ödemeleri takip edin. Müşterilerinize yapmış olduğunuz tüm hizmetleri Güzellik merkezi randevu sistemine giriş yaparak kayıt altına alabilmektesiniz. Sistem üzerinden sözleşme hazırlayabilirsiniz.

Güzellik merkezi randevu sistemi ile; Tüm enerjinizi işletmenizi büyütmeye saklayın.

Çünkü esnek rapor sistemini tanımak üzeresiniz. İşletmeniz belirtilen tarih aralıklarındaki verilerin analizleri size rapor olarak çok kısa bir zaman diliminde hazır olarak gelmektedir.

Müşterilerinizle etkileşim ve erişimlerinizi arttırın. Eski ve yeni müşterilerinize program otomatik olarak randevu hatırlatması, doğum günü mesajı ve belirlemek istediğin diğer türlerdeki konu başlıklarınızı ister sms olarak isterseniz mail yolu ile gönderim yapabilirsiniz.

Kişi ölçülebilir olup ve doğru karar almalıdır.  Gelir ve gider rapor sisteminde ise güzellik merkezinizin karını takip edebilirsiniz. Gelecekte ortalama nakit akışınıza göre planlama yapıp düzenliyebilirsiniz. Güzellik merkezinizin durumunu anlık bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

Süreçlerinizi online olarak çok kolay bir şekilde yönetin. Güzellik merkezinde çalışan personellerinizin randevu sistemi sayesinde belirtilen tarih aralıklarının hangi günlerinde ne kadar çalıştığını, personellerinizin sizin karınıza ne kadar etki ettiği ve ay sonun da ise personelleriniz için belirleyip primlerinin ne kadar olduğunu hesaplayıp size raporlar.

Güzellik merkezi randevu sistemi kullanımı çok kolay ve basittir. Bu kadar az süre de saatlerinizi veya günlerinizi harcayacağınız işlemlere çok kolay ve anlık bir şekilde yapmanızı sağlar. Bu şekilde zamandan da tasarruf edip güzellik merkeziniz ile ilgilenmeniz için size fazladan zaman yaratır. Bu takip sistemi karmaşık işlerden kurtulun ve kendinize daha çok müşteri çekin.