Gelecek Mobil’de.

Mobil cihazların hızlanması ve internet ağlarının her noktada erişilebiliyor olması hayatımıza olumlu yönde etki etti. Teknolojinin gelişmesiyle akıllı telefonlarımızdan randevu alıp ürünler satın alabiliyor, otel rezarvasyonları yapabilirken; su siparişleride artık mobil platformlardan verilmeye başlandı (Mobil Su Sipariş). İşlerinizi büyütmek hatta varlığını devam ettirmek için yeniliklere geç kalmayın.

Müşterilerinin pratik bir şekilde su siparişini verebileceği JetSu – Mobil Online Su Sipariş Uygulaması, bayilerinde işlerini bir hayli kolaylaştırmış durumda. Normal düzende müşteriler bayiyi arar, siparişini ve adresini söyler ve bu günde yüzlerce kez telefon trafiğine neden olur. Bu düzen bir noktadan sonra karışıklığa yer verebilir.

JetSu Nedir?

JetSu mobil uygulaması müşterilerin telefonlarına veya tabletlerine kurabileceği küçük ve hızlı bir mobil uygulamadır.Neredeyse herkesin kullandığı iOS (iPhone/İpad) ve Android işletim sistemli akıllı telefonlara sahip müşteriler, bir kaç dokunmayla telefonunun uygulama mağazasından saniyeler içinde indirebilir. Telefon ile konuşmak istemeyen, musait olmayan veya konuşma paketi olmayan müşterilerin cihazları internete bir şekilde bağlı olması mobil su sipariş için yeterli.

JetSu İşleyişi

JetSu’yu indiren müşteri uygulamayı açtıktan sonra Bayi Kodu’nu ve telefon numarasını girer ve ilk girişi ise SMS doğrulaması yapar. Artık müşteri sizin uygulamada görünmesini istediğiniz ürünlerinizi ve yine sizin belirlediğiniz ürün resimleri kaydırarak ürününü seçer, kaç adet istediğini girer ve Jet’le Gelsin! butonuna basarak siparişini verdiği anda bayinizdeki ana bilgisayarınıza Yeni Sipariş bildirimi gelir. Müşteri; siparişinin durumunu Önceki Siparişlerim ekranından  “Siparişiniz Hazırlanıyor”, “Araca Bildirildi.”, “Teslim Edildi.” durumlarını görebilir ve bu durumlar değiştiğinde müşteriye gerçek zamanlı sesli bildirim gider.

Müşteri uygulamaya ikinci girişinde uygulamaya tekrar bayi adı ve numarasını girmek zorunda kalmadan direkt olarak ana sipariş ekranı karşısına gelir. Yani müşterinin uygulamaya girmek ve siparişini vermesi 10 saniyeden kısa sürebilir, bu geleneksel telefon çağrısındaki bekleme süresi, meşgul çalması, operator ücretlendirmeleri göz önüne alındığında çok daha hesaplı ve kolay.

 

Bayi’de Personel Bulunması Gerekliliğini Ortadan Kaldırın

Aybit Tüp Su Araç Uygulaması ile JetSu entegre çalışarak bayide personel olma gerekliliğini ortadan kaldırıyor.

JetSu dan verilen sipariş ana sisteme düştüğü anda o müşteriye atadığınız aracın hesabına otomatik olarak yönlendirilir.

Araçtaki personeller sesli ve titreşim ile siparişten haberdar olur, müşterinin siparişini teslim etmek üzere yola çıkar.

Aybit Araç uygulamasından müşteri bakiyesini, telefonunu, emanetlerini görebilir, kaç adet teslim ettiğini fiyatıyla birlikte girer, isterse not ekler  “ör: Evde Yok.”

Siparişi onaylar ve sipariş Teslim Edildi bildirimi müşteriye gider, işlem tamamlanır.

Araç personeli teslim edilen, bekleyen siparişleri ve Araç Toplam Tutarını görebilir.

 

İşinize değer verdiğinizi gören ve yenilik bekleyen müşterilerinizi kaybetmemek hatta yenilerini kazanmak için yeni trendlere kendinizi kapatırsanız, birgün çok geç olabilir. Unutmayın gelecek mobil’de!

 

JetSu uygulamasını aşağıdaki mobil mağazalardan indirebilirsiniz:

 

Detaylı bilgi için: 0262 255 52 12 numaralı telefonumuzdan bize ulaşabilirsiniz.