Aybit Tüp Su Araç Uygulaması Android ve iOS platformları için yayınlandı.

Aybit Tüp Su Araç Uygulaması bayilerden gelen önerilere göre geliştirilmeye devam ediyor.

Su bayileri yoğun iş temposunda siparişleri sahadaki araçlarına bildirmekte sorun yaşıyor, müşteriden gelen telefondan sonra tekrar sahadaki aracı arayarak veya WhatsApp tarzı mesajlaşma programları ile adres ve ürün bilgilerini aktarma yöntemine başvuruyor.

Bu yöntemler; iletişimdeki kopukluklar, yanlış alınan notlar veya karıştırılan ücretlere sebep vermekle birlikte, müşteri tarafında da memnuniyetsizlik oluşturarak bayi değiştirmesine kadar gidebiliyor.

tüp su takip programı mobil uygulama

Uygulama özellikleri;

Sesli ve titreşimli bildirim özelliği sayesinde siparişler sahadaki araçlara bildirilir, daha hızlı aksiyon alınarak müşteri memnuniyeti sağlayabilirsiniz.

  1. Aybit Tüp Su Bilgisayar Programınızdan müşterinizin siparişini oluşturun,
  2. Sahadaki, adrese uygun olan aracınıza bildirme işlemini yapın (veya müşteriye önceden tanımladığınız araç seçili gelir),
  3. Araçtaki personeliniz Android, iPhone veya tablet cihazları titreşim ve bildirim sesiyle anında haberdar olurlar.
  4. Personeliniz sipariş bilgilerini görür ve müşteriye siparişini ulaştırdıktan sonra Adet, Boş Ürün, Ödeme Tipi, Alınan Tutar ve Açıklama (ör: “Evde Yok”) verilerini sisteme girebilir.

Uygulama içerisinde; Bekleyen Siparişler, Teslim Edilenler, Araç Toplam Tutarı ekranları ile günlük işlemler incelenebilir.

Uygulama telefonun yan veya ters konumlandırılmasına göre düz şekilde kendisini ayarlar. Telefonunu koluna takan kuryeler rahatlıkla adresi  ve siparişi okuyabilir.

Sipariş açıklamaları kırmızı renk ile yazılmıştır.

30 dk. önceki bekleyen siparişler kırmızı renk ile (ör:  ~2 saat önce.) belirtilir.

Bekleyen sipariş ekranında sipariş üzerine uzun dokunarak müşteriyi direkt olarak aranabiliyor.

Araçların siparişlerdeki telefon numaralarını görme ve miktar değiştirebilme iznini yönetici panelinden ayarlayabilirsiniz.

 

Aybit Tüp Su Araç Uygulamasını indirmek için aşağıdan telefonunuzun mağazasına tıklayın:

 

 

Daha detaylı bilgi için 0262 255 52 12 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.