Sanayi Bakanlığınca tüplerin dolumdan dağıtıma ve bayiden müşteriye kadar tüm aşamaların kaydedilmesine ve takip edilmesi zorunlu hale getirilmiştir. Bu aşamaların Barkodlu Tüp Takip Sistemleri yazılımı olmadan sağlıklı yürütülmesi mümkün değildir.

Barkodlu Tüp Takip Sistemleri

Aybit Yangın Tüpü Bakım ve Takip Programı ile tüm aşamalar ve daha fazlasını bakanlık standartlarına göre kayıt altına alabilirsiniz.

Hizmet verdiğiniz firmaları programa kaydederek firmaların ürünleri, dolapları, sözleşmeleri gibi varlıklarını kaydedebilir, dolapların kontrol analizlerini tarih ve personel detaylı kaydedebilirsiniz.

Personellerinize detaylı yetkiler verebilir ve yetkilerini kısıtlayabilirsiniz. Kayıt günlüğü modülü ile tüm kullanıcı işlemlerinin kayıtlarını tarih aralığı, işlem türü, kullanıcı seçimi yaparak filtreleyebilir ve rapor alabilirsiniz.

Personel görevlendirme özelliği sayesinde istediğiniz firma personeline görev tanımlayabilir ve takibini yapabilirsiniz.

Tüp Yönetimi ve Takibi

yangın tüpü takip sistemleri

Firma tüpleri ekranından firma ismi, tüp türü bakım ve dolum tarihine göre filtreleme yaparak tüplerin firmalar arası aktarımını sağlayabilir, barkod, etiket yazdırabilir veya ilgili tüplere servis kaydı açabilirsiniz. Tüp veya tüplere ait servis işlemlerinde yapılan işlemlerin onaylanmasını gerçekleştirebilirsiniz veya düzenleyebilirsiniz.

Sisteme çalıştığınız tedarikçilerinizi tanımlayabilir cari kart ve fatura bilgilerini kayıt altına alabilirsiniz.

Ürünlerinizi Ürün Adı, Ağırlık, Birim, Fiyat, Dolum Aralığı, Barkod detayları, ürün grubunu ve dolabın tipini tanımlayarak, aktif veya pasif olarak işaretleyebilirsiniz.

Firma dolaplarını dolabın bulunduğu lokasyon, dolap numarası, bakım tarihi, sonraki bakım tarihi, dolabın tipi ve ek açıklama  detaylarıyla tanımlayabilir, firmaya ait birden fazla dolap ekleme işlemi yapabilirsiniz.

El Terminali uygulaması sayesinde sahada kolaylıkla barkod okutabilir ve en az hata ile verileri sisteme işlersiniz.

Aybit Yangın Tüpü Bakım ve Takip Programı hakkında daha fazla bilgi için tıklayabilir, 0262 255 52 12 destek hattımızı arayabilir, hemen demo talebi için butona tıklayabilirsiniz: