YSC Takip Programı, YSC Açılımı: Yangın Söndürme Cihazları’dır. Bunlar olası bir yangın’a anında müdahale etmek için en etkili söndürme cihazlarıdır.

Farklı çeşitleri olan yangın söndürme tüpleri ile 5 metre mesafeye kadar püskürtülebilir 20 saniye de boşalabilir ve içinde bulunan kimyasal sayesinde başarılı söndürme gerçekleşir. Yangın söndürme cihazları işletmelerde, okullarda, ofislerde evlerde vb. her alanda kullanılır.

Yangınların söndürülmesini, büyümesinin durdurulmasını sağlayan yangın tüpleri mutlaka periyodik kontrollerden geçirilmelidir. Yangın tüpleri için gerekli kontroller yapıldığında değiştirme zorunluluğu yoktur. Ancak kontrolleri düzenli yapılması kanunen de zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın tüpleri 4 yılda bir markasına göre boşaltılır ve hidrostatik deneyle kontrol edilir. Deney sonucuna göre artık kullanılmayacak duruma gelmiş olan yangın söndürme tüpleri yenisiyle değiştirilmesi gerekir.

Yangın tüplerinin kontrollerinin yapılması; yangın tüpünü ilk günki gibi performanslı tutarak, acil durumlarda yaşanacak olumsuzlukları ortadan kaldırır.

YSC Takip Programı

Periyodik bakım ve kontrolleri bir çizelge veya excel dosyasında tutmak son derece karmaşaya neden olacaktır, bunun yerine Aybit Yangın Tüpü ve Takip programı ile tüm bilgileri kolaylıkla sisteme girebilir, daha sonrasında tek tuşla raporlar alabilirsiniz.

Aybit Yangın Tüpü ve Takip Programı, tüplerin periyodik bakım zamanı geldiğinde sizin yerinize hangi tüpün hangi tarihte hangi lokasyonda bakım yapılacağını size bildirir.

Olası denetlemelerde kolaylık sağlar.

Program üzerinden alabileceğiniz barkod ve çizelge çıktısı sayesinde tüplerinizi yönetmelik standartlarına göre kare barkodlayabilir, daha sonrasında mobil cihazlarınız ile okutarak tüp bilgilerini görüntüleyebilir kolaylıkla işlem yapabilirsiniz.

Ürünlerinizi cinsine, ürün tipine göre ayırabilirsiniz. Cihazlarınızın, miktarını, son kullanım tarih periyodunu, periyodik bakım tarihini belirterek ürün kayıt edebiliriz.

Firmalarınızı detaylı bir şekilde kayıt edebilir, kayıtlarınızı kontrol edebilirsiniz.

El terminali veya mobil uygulaması ile personelinizin sahada yapmış olduğu kontrolleri sisteme girmelerine imkan sağlayarak işlerin doğru ve eksiksiz yapılmasını sağlarsınız. Bu sayede tasarruf edilir ve karmaşıklık da ortadan kalkar.

YSC Takip Programı arayışı içinde iseniz Aybit Yangın Tüpü ve Takip Programı ile tüpleriniz, yangın dolaplarınız kontrol altında!