Değerli Aybit müşterileri,

15.01.2021 tarihi itibariyle müşteri panelini siz değerli müşterilerimiz için yayına almış bulunmaktayız. Giriş işleminde cep telefonunuzu kullanmanız yeterli olacaktır. Telefonunuza gelen SMS kodu ile bilgilerinizi doğruladıktan sonra giriş işlemini yapabileceksiniz.

Bakiye Bilgisi Görüntüleme

Yeni müşteri paneli ile birlikte dilerseniz bakiye bilginizi görüntüleyebilirsiniz. Müşteri panelinize giriş yaptıktan sonra karşınıza bakiye bilgilerini edinebileceğiniz bilgi ekranı gelecektir.

Süreli Hizmetler

Ayrıca bu ekran üzerinde ve iç sayfalarda süreli hizmetlerinizi de görebilirsiniz. Zamanı gelen süreli hizmetlerinizi bu ekran yardımıyla uzatabilirsiniz.

Teklifler

Müşteri paneli sayesinde yeni ve önceden adınıza oluşturulan teklifleri bu ekran üzerinden onaylayabilirsiniz. Dilerseniz teklif detaylarına da bu ekran üzerinden bakabilirsiniz.

Cari Hareketler

Müşteri panelinde yer alan cari hareketler bölümü ile geçmişe dönük cari hareketlerinizde inceleme gerçekleştirebilirsiniz.

Etkinleştirme Anahtarları

Aktif durumda olan etkinleştirme anahtarlarınızı görebilir ve lisans sorunlarını sona erdirebilirsiniz.

Sözleşmeler

Mevcut sözleşmelerinizi ve onay bekleyen sözleşmelerinizi burada görebilir, sözleşme durumlarınızı takip edebilirsiniz.

Firma ve Yetkili Bilgileri

Müşterilerimiz panel yardımıyla firma bilgilerini ve bu panele giriş yapabilecek yetkili bilgilerini de ayarlayabilecektir.

Panelimize aşağıdaki adresten ulaşılabilir:

https://panel.atilimyazilim.com