İşletmenizdeki iş yükünü hafifleten ve işlerin daha düzenli bir şekilde ilerlemesine yardımcı olan restoran otomasyon sistemi, pratik kullanımıyla dikkat çekiyor. İster tezgahtan satış isterseniz de ön ödemeli satışa imkan veren bu sistem, ihtiyaçlarınızı tek bir çatı altında topluyor. Tek bir restoran veya çoklu işletme fark etmeksizin istediğiniz her şeye tek bir noktadan ulaşabilirsiniz. Çok amaçlı kullanımı sayesinde akıllı cihazlarınızdan veya bilgisayarınızdan işletmenizdeki tüm hareketleri izlemeniz kolaylaşıyor. Ürünlerinizi ve menülerinizi kolaylıkla sisteme entegre ederek hızlıca sipariş oluşturmanıza imkan tanıyor.

Restoranınızdaki her masanın siparişlerini kağıt ve kalem olmadan kaydedebilen sistem, ödeme süreçlerini yarı yarıya kısaltıyor. İptal, iade ve ikram işlemlerini de ayrı paneller ile karşınıza çıkararak yapabileceklerinizin sayısını artırıyor. Yaptığınız satışları günlük, haftalık, aylık ve yıllık bazda karşılaştırmanıza olanak veren restoran otomasyon sistemi ile maliyet hesaplarınız daha şeffaf bir hal alıyor. Böylelikle vereceğiniz kararlar her zaman daha iyi sonuçlanıyor.

restoran otomasyon sistemi
restoran otomasyon sistemi

 

Tüm İşlemler Bir Tık Uzağınızda

Satışlarınızı analiz ederek büyüme hedeflerinize ulaşabilmenizi kolaylaştıran sistem, personellerinize de çalışma kolaylığı sunuyor. Alınan siparişleri her detayıyla görüntüleyerek masa ve fiyat bilgisini karşınıza çıkarıyor. Sadece menülerin fiyatları değil stoklarınızın takibini de yapmanızı sağlayarak hiçbir zaman sizi yarı yolda bırakmıyor. İşletmenizin hareketlerini orada olmasanız bile takip etmenize yardımcı olan yazılım, restoran dışı servislerinizin ve bu servislerin ödemesini alabilmenizi sağlar. Ayrıca sistemin sunduğu gelişmiş raporlama araçlarıyla gelir ve giderlerinizi net olarak yapabilirsiniz.

Siparişlerin hazır olup olmadığı, ürünlerin dağıtımı, masa taşıma-birleştirme ve kurye takip gibi birçok özelliğe sahip restoran otomasyon programı, işletmenize ihtiyacı olan dijital dönüşümü sunuyor. Birçok avantajı karışıklığa yol açmadan sistemde yer alan paneller üzerinden incelemek ve yönetmek ise rakiplerinizin arasından yükselmenize katkı sağlıyor. Ayrıca menülerinizde gerekli fiyat değişikliklerini kolaylıkla yaparak indirim ve kampanyalar düzenleyebilirsiniz. Sistemle beraber kullanabileceğiniz müşteri kartları ile müşteri profillerini sisteme kaydedebilir ve özel müşterileriniz için avantajlar sağlayabilirsiniz. Bu sayede dolaylı bir reklam fırsatı kazanarak işletmenizin adını her yere duyurabilirsiniz. Siz de restoranınızda takip ve kontrol mekanizmasını artırarak büyümeyi net bir şekilde izlemek için restoran otomasyon sisteminin ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz.