Yeni bir işletme kurmak istediğinizde sadece fiziksel donanımlar ve dekorasyon değil yazılımsal yatırımlar da yapmanız gerekir. Özellikle bir restoran veya kafeterya işletmesi kurulacağı zaman son yıllarda her işletmede tercih edilen bir restoran programı tercih edebilirsiniz. Bu yazılım sizin için çok geniş bir kullanım alanı oluşturacaktır.
Temin edeceğiniz bu özel restoran yazılımı sayesinde cari işlemler, kasa işlemleri, stok yönetimi, sipariş yönetimi ve adisyon kontrolleri gibi otomasyonlar elde edebileceksiniz. Size ister internet bağlantısı ile online olarak isterseniz bağlantı olmadan offline olarak kullanabileceğiniz bir yazılım sunulacaktır.

Sizlere sunulan bu yazılım sayesinde anlık olarak restoranda yer alan her masanın siparişlerini takip edebilir ve self servis takiplerini sağlayabilirsiniz. Fiş, fatura ve hesap makbuzları oluşturarak ödeme takiplerini restoran programı üzerinden takip edebilirsiniz.

Özel Entegrasyon Sağlayan Cafe Programı

Sunulan yazılım restoran işletmelerinde kullanıldığı kadar kafeteryalarda da aynı avantajlar ile kullanılabilir. Özel bir otomasyon sağlanması sayesinde bluetooth veya wireless bağlantı yapılarak, garson ve komiler tarafından tablet ve el cihazlarından kaydedilen siparişler direkt olarak masa numarası ile yazılım içine aktarılabilir.
Bugün Türkiye genelinde onlarca işletme tarafından kullanılan bu cafe programı sipariş konusunda sağladığı avantajlar dışında da çok faydalı bir kullanım sağlamaktadır. Yazılım sayesinde borç-alacak takiplerinizi bilgisayar ortamına daha kolay aktarabilirsiniz. Müşteri üyelik sistemleri ile çalışan fastfood restoranlar ile kafelerde daha kolay bir kullanım sağlayabilirsiniz. Lokal ve otel rezervasyonlarına bağlı yemek servis hizmetlerini takip edebilirsiniz.

Programın size sağladığı kullanım kolaylığı sayesinde Android cihazlar ile uyum elde edebilir, müşteri kullanımları için masa çağrı butonları kullanabilir(garson çağır, servis iste, hesap iste vb.) düzenli raporla alabilirsiniz. Gün sonlarında veya istediğiniz dönemlerde XML formatlarında veya web üzerinden rapor talep edebilirsiniz.