Son derece kapsamlı ve birçok büyük firma tarafından kullanılan Repairist – Bakım Yönetim Sistemi bilgisayar  tarafında sektördeki talepleri karşılıyor. Bilgisayarlar ile yönetim işlemleri, raporlamalar hala daha kolay yapılmakta fakat mobil cihazlar her alanda olduğu gibi işletmelerinde işlerini takip etmesini kolaylaştırıyor.

Aybit Bakım Yönetim sistemi ile entegre çalışan repairist mobil uygulaması bakım personellerinin daha fazla haraket imkanına ve mobil teknolojiler ile daha verimli, düzenli işler yapmasına olanak sağlar.

Repairist Bakım Yönetim Sistemi

İşletmenize verimlilik katarak maliyetleri azaltın kaliteyi artırın.

Repairist uygulaması ile işletmenizde gerçekleştirilen tüm arıza iş emirlerini ve bakım çalışmalarını ,düzenli ve güvenilir şekilde sisteme kayıt edersiniz. Bu sayede ayrıntılı raporlar alabilir; kullanılan ekipman, malzeme, iş gücü ve personelin verimliliği analizleri yaparak fazla maliyetleri engelleyebilirsiniz.

İşletmelerde bir ekipmanın arıza yapması çok büyük zararlara neden olabilir. Bu durmalar analiz edilerek, sorunun kaynağı hangi durumlarda daha çok arıza yaptığı, arıza periyodu verilerini repairist sayesinde analiz edebilirsiniz.

Makinelerin çalışma ömrü ne kadar uzatılabilirse kardır, bakım personeli repairist sayesinde nerede ne zaman olursa olsun, mobil cihazından Peroyodik Bakımları takip edebilir zamanı gelen ve geçmiş bakımlardan haberdar olur.

Repairist – Mobil Bakım ve Yönetim Uygulaması

Repairist ana ekranından;repairist mobil bakım yönetimi ve arıza takibi uygulaması

  • Toplam Açık İş Emirleri
  • Yeni İş Emirleri
  • Bu Ayın Açık İş Emirleri
  • Bugünün Faliyetleri Sayısı
  • Duruşlar
  • Periyodik Bakımlar
  • Üç Gün Geçmiş İş Emirleri
  • Görevlendirilmemiş İş Emirleri
  • Onaylanmamış İş Emirleri
  • Bu Ay Yapılan Faliyetlerin Toplam Süresi

sayılarını görebilirsiniz.

QR Kod kolaylığı ile Ekipmanlarıza Hemen Erişin

repairist mobil bakım yönetimi ve arıza takibi uygulaması

Repairist ile mobil cihazlardaki dahili kamera kullanılarak uygulama içerisinde QR Kod okutarak ekipman bilgilerine ulaşabilirsiniz. Ekiman detaylarını hatırlamanız gerekmez. Ekipman üzerindeki qr kodu okutarak repairist ile tüm detaylara, gelecek ve geçmiş işlemlerine ulaşabilirsiniz.

Ayrıca QR kod ile Fiziksel Sayımlar ve Sayaç Okuma işlemleride mobil cihazınızdan gerçekleştirebilirsiniz

 

Mobil cihazların getirdiği önemli teknolojilerden biride bildirimler

repairist mobil bakım yönetimi ve arıza takibi uygulaması

MTTR (Mean time to repair)  Onarıma kadar geçen ortalama süre denir. arızanın tespit edilmesinden itibaren beklenen ortalama onarım süresini ifade eder. Bu ölçüt bakım hizmetlerinin temel kriteridir. Mttr değeri; arızan önce çıkan en iyi ürünle, arıza onarıldıktan sonra çıkan en iyi ürün arasındaki süredir.

Yeni iş emirlerinden gerçek zamanlı bildirimler ile bakım personelleriniz anında haberdar olur. Bu sayede anında aksiyon alınarak ilgili iş emri işleme koyulur.

Ekipmanların arıza nedeniyle durma süreleri üretimi etkileyen en önemli faktörlerdendir. Repairist bildirimler sayesinde ekipmanın arıza anı ve onarımı arasındaki süreyi kısaltarak işlerin devam etmesini sağlar.

Bu sayede MTTR sürelerinizi takip ederek optimum seviyeye ulaştırabilirsiniz.

 

repairist mobil bakım yönetimi ve arıza takibi uygulaması

İş Emirlerine ve Kapanışlarına ekipman fotoğrafını anında ekleyin

Mobil cihazlardaki kameraların kullanım rahatlığı Repairist – Mobil Bakım ve Yönetim Uygulaması ile iş emirleri oluştururken fotoğraf ekleyerek arıza anındaki durumu kayıt altına alabilirsiniz.

Bu sayede ekimanda meydana gelen arızaları belgeleyerek uygun onarım ve bakım planlaması yapabilirsiniz.

İş emirleri açarken fotoğraf eklenilebildiği gibi iş emri kapatırkende cihaz kamerası ile fotoğraf çekip ekleyebilir, arızanın giderildiğini belgeleyebilirsiniz.

İş Akışı

repairist mobil bakım yönetimi ve arıza takibi uygulaması iş akışı

  1. Operatör Repairist uygulamasına giriş yapar, ekipmanı QR Kodu taratarak ve manuel giriş yaparak açar ve ilgili ekipmana İş/Arıza Emri oluşturur
  2. Bakım şefi; ilgili bakımcıya gerekli talimatları girerek iş emrini atar.
  3. Bakımcı uygulamaya gelen gerçek zamanlı bildirim ile ilgili iş emrine giriş yapar talimatları okur, yorumlar ekleyebilir, çalışma saatini ve kullanılan malzemeleri tanımlar, fotoğraf ekler ve iş emrini tamamlar

    Detaylı bilgi için: 0262 255 52 12 numaralı telefonumuzdan bize ulaşabilirsiniz.