Ticari dünyada kalıcı olabilmek için yeniliklerden haberdar olmak gerekiyor. Günceli takip etmek bir nevi ekonomi yarışında bir adım öne geçmek demektir. Bu yüzden zaman ve maliyet açısından tasarruf edebileceğiniz yönetim sistemlerine geçmelisiniz. Bu yönetim sistemlerinden birisi de bakım onarım modülü olmaktadır. Daima büyümeyi hedefleyenlerin tercihi olan modül ile işletmenizdeki ekipmanların performansını en üst seviyede tutabilirsiniz.

Repairist Bakım Yönetim Sistemi

İşçilik masraflarını yarı yarıya düşürerek, daha planlı ve organize olabilmenizi sağlayan modül, ayrıca size sağladığı tüm avantajları raporlar. Bu sayede yıl boyu ekipmanlarınızın ve makinelerinizin hangi performansta çalışabildiğini görebilirsiniz. Sınırlı sayıda ekipmanlardan ziyade komple bir tesisteki üretim elemanlarına entegre olabiliyor. Bu elemanların aktif durumunu, çalışma sürelerini ve hedeflerini planlamanızı sağlar. İşletmenizin büyüklüğü arttıkça doğal olarak olası arıza ihtimali de artacaktır. Bakım onarım modülü ile arızi bakımları ve onarımları kolaylıkla sağlayabilirsiniz.

Bakım Onarım Modülü Özellikleri

Yönetim sistemleri arasında büyük faydalar sağlayan bakım onarım modülü, planlı bakım onarım ve yenileme uygulamalarını konforlu bir şekilde yapmanıza olanak tanır. Arızanın neden kaynaklandığını, bakım konusunda öneriler, ölçümler ve bunun belgelendirilmesi gibi kolaylıkları sunmaktadır. Yazılım sayesinde planlanmış bakımlar ile ister haftalık ister aylık denetimler yapabilirsiniz. Çeşitli arızalar sonrasında eğer varsa yedek parça ve stok durumu bakım onarım modülü ile takip edilebilir.

Seri numara, üretim tarihi, markası, modeli, fiyat bilgisi gibi üretim elemanlarının özellikleri sisteme entegre edilebilir. Özellikle makine ve yardımcı ekipmanlara büyük sermayeler harcayan işletmeler, yatırımlarının karşılığını almak için en ufak detaylara karşı tedbir almak zorundadır. Tesis ekipmanları uzun yıllardır kullanılıyor bile olsa bakım ve onarım yazılımı ile aynı performansta çalışmasını sürdürebilirler.

Bakım Onarım Modülünün İşletmelere Katkıları

Bakım uygulamaları ile üretim maliyetlerinizi düşürebileceğiniz gibi ürünlerin daha kaliteli olmasını sağlayabilirsiniz. Büyük işletmelerde tüm ekipmanlar birbiriyle uyumlu halde çalıştığı için birinin arıza yapması diğerlerini de tetikleyecektir. Fakat bu modül ile tesisinizin ömrünü artırabilir ve sürekliliği sağlayabilirsiniz. Olası bir arıza günlerce vakit kaybına sebep olabileceği için yazılım ile işgücü kaybını önleyebilirsiniz. Bakım onarım modülü, raporlamaları kendi kriterlerine göre değil sizin kriterlerinize göre yaptığı için en doğru sonucu vermektedir.

Ekipmanların hâlihazırda garanti süresi devam ediyorsa tedarikçiye ulaşım sağlanabilir. Bunun yanında arıza durumları sıklıkla yaşanıyorsa bunları kayıt altına alarak, rapor halinde sunar. Bu sayede zaman ve maliyet zararı olduğunu düşündüğünüzde ekipman yenilemesi yapabilirsiniz. Kolay kurumlu ve kullanıcı dostu olmasıyla birlikte, her işletmenin en iyi yardımcılarından birisi olabilir. Sadece arıza durumunda değil aynı zamanda performans düşüklüklerinde de uyarı verebileceği için verimliliğinizi artıracaktır. Çalışma ortamınıza ve şartlarınıza göre uyumlu olan web bakım yönetimi ile bir adım öne geçmek istiyorsanız bize ulaşabilirsiniz.

Repairist Bakım Yönetim Sistemi