Asaş Ambalaj Baskı Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Türkiye’de en büyük esnek ambalaj üreticilerinden biri olan Asaş Ambalaj işletme içerisindeki yangın cihazları kontrol ve bakımları için , Atılım Yazılım ürünlerinden Aybit – Yangın Cihazları Takip Yazılımını tercih etti.

Asaş Ambalaj Baskı Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Ne yapıyor?

Faaliyetleri gravür baskı, laminasyon, ekstrüzyon kaplama ve laminasyon ve vaks kaplamayı içermektedir. Doğru ambalajı üretmek için ASAŞ, en son teknolojiye yatırım yapma, böyle bir teknolojiyi kendi imkânlarıyla geliştirme, her zaman kalite standardını artırma ve müşterilerle yakın diyalog kurma ihtiyacının bilincindedir.

Hangi sektörlere hizmet veriyor?

Şekerleme, kahve, kurutulmuş gıdalar, atıştırmalıklar ve kuruyemişler gibi çok kapsamlı nihai kullanım pazarı için malzemeler sunuyor.

Hizmetleri

Tüketici deneyimini güvenli ve uygun ürünlerle zenginleştiren ambalaj çözümleri sunuyor. Bir tüketici, ambalajlı bir kek, kuruyemiş paketi, hazır bir çorba paketi aldığı zaman komşu ülkelere de ulaşan Asaş ürünlerinin, Türkiye çapındaki kalitesine, güvenilirliğine, rahatlığına ve göz alıcı görünümüne erişiyor

Yangın tüpü bakım işlemlerinin doğru bir şekilde gerçekleştirilebilmesi ve dijitalleşen dünyaya ayak uydurabilmek adına Aybit Yangın Tüpü Bakım ve Takip Programını Tercih Eden ASAŞ;

Son Kullanma Tarihi Yaklaşan Tüpler

Son kullanma tarihi yaklaşan 7 ve 30 günlük tüpleri görebiliyor.

Son Kullanma Tarihi Geçen Tüpler

Son kullanma tarihi geçen tüpleri görebiliyor.

Periyodik Bakımı Yaklaşan Yangın Tüpleri

Periyodik bakımı yaklaşan 7 ve 30 günlük tüpleri görebiliyor.

Kontrol Tarihi Bugün Olan Tüpler

Kontrol tarihi bugün olan yangın tüplerini görebiliyor.

El Terminali ile Aktarım

El terminali kullanarak sahada kontrol edilen cihazların programa aktarımını kolaylıkla gerçekleştiriyor.

Firmalar

Firmalara dair ekleme, silme, düzenleme, arama, firma ürünleri gibi bilgileri yönetebiliyor.

Ürünler

Ürünlerini; cinsine, ürün tipine göre ayırabiliyor. Cihazlarının, miktarını, son kullanım tarih periyodunu, periyodik bakım tarihini belirterek ürün kayıt edebiliyor.

Yangın Tüpü Bakım ve Takip Programı İçin Bizimle İletişime Geçin

Siz de yönetimi ve takibi kolay Yangın Tüpü Bakım ve Takip süreçlerine sahip olmak istiyorsanız Aybit – Yangın Tüpü Bakım ve Takip Programı yazılımını tercih edebilirsiniz. Bizimle iletişime geçmek için 0262 255 52 12 nolu telefonumuzdan bizi arayabilir ve bilgi alabilirsiniz.