Yangın tüplerinde bakım çizelgelerinin planlı bir şekilde oluşturulması, gerçekleştirilmesi yangın tüpünde oluşacak olası arızaları ve kullanım esnasında ortaya çıkacak problemleri en aza indirgeme açısından önemlidir.

Kağıt Karmaşasına Son

Karmaşa her alanda bir problemdir. İş yerlerinde çalışma zamanında ya da çalışmanın durmak zorunda olduğu anlarda dahi karmaşa mutlaka yaşanmaktadır. Önemli olan bu karmaşadan hızlı bir şekilde kurtulmaktır. İş yerlerinde bir diğer önem arz eden şey ise evrak, çizelge gibi takiplerin kolaylıkla sağlanabilmesidir. Aybit – Yangın Tüpü Bakım Ve Takip Programı sayesinde hem oluşturulan bakım çizelgeleri elektronik ortamda güvenle saklanabilirken hem de kağıttan ve karmaşadan uzakta olmanıza imkan tanır.

El Terminali Yazılımı Avantajı

El terminali yazılımı kullanarak bakım personelinizin sahada yapmış olduğu kontrolleri ve kontrol sırasında yapılan işlemleri tam zamanlı olarak sisteme girmelerine imkan sağlayarak işlerin doğru ve eksiksiz yapılmasını sağlarsınız. Bu sayede hem zamandan tasarruf edilir hem de karmaşıklık da ortadan kalkar ve problemler daha az seviyeye ineceğinden mutlu müşterilere sahip olacaksınız.

Barkod Yazdırma Özelliği

Barkod yazdırma işlemlerinin, yürütmüş olduğunuz süreçten ayrı olacağı düşünülemez. Bir sürecin başarıyla tamamlanması için mutlaka tüm iş adımlarının birlikte ve bağlı olması gerekmektedir. Bu hem temiz hem de kontrollü bir sonucu da size getirir.

Firmaların Kaydedilmesi

Firmaların kaydedilmesi muhakkak önemlidir. Bu sayede firmalarla olan iş geçmişinizi detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz, müşteri bilgilerini detaylı şekilde görüntüleyebilirsiniz. Yine belirli firmalara ait ürünlerin de görüntülenmesi işlemini basit ve hızlı bir şekilde sorunsuzca gerçekleştirirsiniz.

Yangın Tüplerinde Kontrollerin Önemi

Kontrolü yapılmamış her tüp tehlike, kayıp ve mutsuz müşteriler anlamına gelebilir. Yangın tüplerinin planlı olarak kontrollerinin gerçekleştirilmesi varsa hatalarının ya da arızalarının giderilmesi gelecek planlaması açısından da çok önemlidir. Bu işlemlere dair haftalık, 30 günlük gibi kontroller yapılır.

Her Tüpün Ömrü Vardır

Metal yorgunluğu, oksitleneme vb. sayısızca nedenden ötürü yangın tüplerinin de ömürlerinin olduğu unutulmamalı. Bunların kontrollerini tek tek yangın tüpünün başında durarak kontrol etmek yerine Aybit – Yangın Tüpü Bakım ve Takip Programı sayesinde gerçekleştirebilirsiniz.

Periyodik Bakımlar Performans & Maliyet & Zaman Kazandırır

Periyodik bakımlar oluşturmanın, sizi son dakika sürprizlerinden kurtarabileceğini düşünün. Bakım işlemlerinin periyodik çizelgelere göre yapıldığı zaman, kazandığınız vaktin tamamen size ait olması, kazanılan maliyetin tamamen iş yerinize ait olması gibi avantajlara sahip olabilirsiniz.