Tim Cook, yapmış olduğu açıklamayla arttırılmış gerçeklik teknolojisinin önemine vurgu yaparak Apple’ın da artık bu alana yönelmesi ve bu alanda ciddi çalışmalar yapması gerektiğinin sinyallerini de vermiş oldu.

Apple da Çalışmalara Başlayabilir

Apple’ın arttırılmış gerçeklik teknolojisine dair herhangi bir çalışma içerisinde bulunmaması, bu teknolojilerin kısa bir süre içerisinde unutulabileceği iddialarını gündeme getirmişti. Tim Cook ise arttırılmış gerçeklik ya da sanal gerçeklik teknolojilerini hedefleyen çalışmaları Apple’ın da yapacağının sinyallerini vermiş oldu.

Tim Cook: Arttırılmış Gerçeklik Vazgeçilmez Olacak

Business Insider’da yayınlanmış olan habere göre hem arttırılmış gerçeklik hem de sanal gerçeklik teknolojilerine oldukça çok önem veren Cook, yapmış olduğu açıklamalarla da ilerelyen dönemlerde bu teknolojinin hayatın vazgeçilmezi olacağını ve hayatımızın bir parçası olacağını söyledi.

Arttırılmış Gerçekliğe Güvenimiz Tam

MR ya da Mixed Reality olarak da adlandırılan arttırılmış gerçeklik teknoloji ile birlikte sanal gerçeklik teknolojilerinin birleşmesine de güvenlerinin tam olduğunun da altını çizdi.