Restoran Programı

restoranlarda adisyon takibi, sipariş takibi, garson takibi gibi işlemlerin düzenli ve kayıpsız bir şekilde kaydedilip işlenmesi amacıyla kullanılan yazılımdır. Yoğun müşteri trafiğinizde siparişlerin ve ödemelerin birbirine karışmamasını ancak restoran programı ile sağlayabilirsiniz.

Verimli düzen ve hızlı restoran yönetimi artık kullandığınız yazılımın özellikleri ile doğru orantılıdır. Zaman tasarrufu ve ayrıntılı raporlar ile restoranınızda müşteri memnuniyeti yanında giderlerinizide en aza indirebilirsiniz.

Restoran Programları;

Adisyon hatalarından ve yanlış hesaplamalardan kurtarır.

Hızlı sipariş işlemi ve ödemeleri sayesinde müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarır.

Hizmet kalitenizi artırır ve personel hatalarının önüne geçmenizi sağlar.

Sipariş alma ve siparişin mutfağa iletilmesi sırasında personeller arasındaki yanlış anlaşılmaların önüne geçerek yanlış sipariş oluşturulmasını

ve bu sebeplede oluşacak stok kayıplarının önüne geçebilirsiniz. Stok ve kaynak planlaması yapmanızı sağlayarak gereksiz giderlerin oluşmasını engelleyebilirsiniz.

Sipariş edilen ürün ile ilgili açıklama bilgileri,  özel istekleri (ör: acılı-soğansız..) eksiksiz ve yanlış anlaşılmalara yer vermeden mutfak birimlerine iletilir, müşteri memnuniyeti sağlanır.

restoran programı

Personeller arasındaki yanlış anlaşılmaların önüne geçerek yanlış sipariş oluşturulmasını ve bu sebeple oluşacak stok kayıplarının önüne geçebilir, stok planlaması yapmanızı sağlayarak gereksiz giderlerin oluşmasını engelleyebilirsiniz.

Masaları boş, dolu, rezervasyonlu vb. olarak işaretleyebilir masa birleştirme işlemi yapabilirsiniz.

Restaurant programı sayesinde sınırsız sayıda kategoriler ve alt ürünler ekleyebilir değişiklikler yapabilir fiyatlarında güncelleme ve indirimler yapabilirsiniz. Menüler oluşturabilir kullanılacak malzeme sayılarını belirtebilir ek malzemeler için ayrı fiyat ekleyebilirsiniz.

Fiziksel sayım menüsü sayesinde günlük haftalık aylık sayımlar yapabilirsiniz, ek olarak restoran sayım programı  gerektirmeden restoran programının içinde bulunan fiziksel sayım modülü sayesinde kritik stok uyarısı ile azalan ürünlerinizin uyarılarını alabilirsiniz.

Günlük satışlarınızı gün sonu raporu olarak alarak hesaplarınızı kontrol edebilir, personellerinizin performansını değerlendirebilirsiniz.

Faturalarınızın giriş ve çıkış kaydını yapabilir ve yazdırabilirsiniz.

restoran programıRestaurant etiket programı modülü sayesinde siparişlerinizin üzerine etiket basarak hatalı  gönderimlerin önüne geçersiniz ve kuryelerinizi takip edebilirsiniz.

Paketlerin teslim süreleri, siparişlerin hangi kuryede olduğunun takibini yapabilirsiniz ve kuryelerinizin performansını ölçebilirsiniz.

 

restoran programıRestoran programı el terminali veya restoran programı mobil yazılımları ile garsonlarınız daha kolay ve mobil bir şekilde sipariş alabilirler.

Mutfak ekranları ile siparişleri ekranda gösterebilir onaylayabilir kuryenin sipariş alırken girişini yaptığı sipariş açıklamalarının ekranda gözükmesi ile siparişin doğru hazırlanmasını restoran, lokanta programı ile sağlayabilirsiniz.

Resoran programı toplu mesaj yollamak istediğinizde size büyük kolaylık sağlar. Kayıtlı müşterilerinizi kampanyalarınızdan, menülerinizden haberdar edebilir, kutlama, özel günler veya bayram tebriği mesajları atabilirsiniz.

Dışarıdan sipariş için arayan müşterileriniz için paket servis yönetimi sayesinde ek olarak paket servis programı gerektirmeden siparişlerini yönetebilirsiniz, kuryeleri ayrı ayrı takip edebilirsiniz dağıtım raporu alabilirsiniz.