Güzellik Merkezlerinde müşteri randevularını  kayıt altına almak ve yönetmek için geçmişte ajandalar,

formlar, karışık excel tabloları kullanılırken günümüzde yerini randevu programları almış bulunmakta ve çevrimiçi platformlardan erişim için online randevu programı ihtiyacı bulunmaktadır.

İyi tasarlanmış ve işletmenize uygun randevu programı ile müşterilerinizin, hastalarınızın verilerini tam olarak
ilgili bölümlere kaydederek detaylı aramalar ve hedefe yönelik işlemleri kolayca gerçekleştirebilir karmaşadan kurtulup düzen sağlayabilirsiniz.

Veritabanının güvenli bulut sunucularda yedekleneniyor ise bilgilerin yok olması gibi olaylarla karşılaşmazsınız.

Her Platformdan Erişin!

Güzellik Merkezinizde kullanacağınız randevu programı çevrimiçi ortamlara uyum sağlıyor olması internet bağlı olan her tarayıcı, tablet, telefon ile randevularınızı tek tuşla hızlı ve kolayca yönetebileceğiniz anlamına gelir.

Böylece hiç bir randevuyu kaçırmayacak hangi saatte olursa olsun müşterilerinize hizmet verebileceksiniz.

Müşterileriniz randevu talep ettiğinde, bilgisayarınızın kullanılamaz halde olması sorun değil cep telefonunuzun tarayıcısı ile sisteme girebilir randevu takvimine veya ihtiyaç duyduğunuz verilere bakabilir, kayıt girebilirsiniz.

Kayıtlarınız Güvende

Randevu kaydetmek, müşterilerinizin verilerine ulaşmak için bilgisayar programına ihtiyacınız kalmamakla birlikte bilgisayar çökmesi, harddisk bozulması gibi durumlarda çevrimiçi olarak tüm süreçlere erişim sağlayabiliyor olacaksınız.

ixirlife Online Randevu Programı

Randevu sistemleri teknolojinin gelişmesi, internetin hızlanması ve kolay ulaşılabilir olması ile birlikte online platformlara geçiş sağladı. Sizde Güzellik Merkezinizde geç olmadan Online Randevu Sistemine geçiş yapmayı düşünüyor iseniz ixirlife Online Randevu Programı tam size göre!

Tam kapsamlı Güzellik Merkezi Programı ile ihtiyaç duyabileceğiniz tüm özelliklere online olarak ulaşabileceğinizden şüpheniz olmasın.

Randevu kayıtlarınızı online platformlarda inceleyebilir, düzenleyebilir, müşterileri kayıtlarınıza tek tuşla ulaşabilir hatta toplu şekilde sms gönderimi yapabilirsiniz.

Satışlar, kasa raporları, personel listeleri, ürünler ve stokları, yapılan telefon görüşme kayıtları bir tık uzağınızda..

 

ixirlife Online Randevu Programı avantajlarını deneyimlemek için 0262 255 52 12 numaralı telefondan bize ulaşabilir, aşağıdaki butona tıklayarak demo talebinde bulunabilirsiniz: