Gelişen ve değişen dünyada restoranlar da müşterilerinin siparişlerini elektronik ortamlarda almaya başladılar. Restoran Sipariş Sistemi sadece sipariş almak la kalmıyor pos sistemleri ile entegre olarak otomatik ödeme işlemlerini yapabiliyorlar.

Restoran Sipariş Sistemirestoran sipariş sistemleri

Aybit Restoran Otomasyon Programı ile restoran, cafe, pastane, fast food, franchise yerlerinizde en kapsamlı ve güncel özellikleri içeren restoran sipariş sistemi avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Etiket ve ürün stok işlemleri, kurye personel yönetimi gibi işlemleride bu sistemler ile yapabiliyor oluyorsunuz.

Mobil cihazlar el terminali, tablet veya telefon yazılımları ile garsonlarınız daha kolay ve mobil bir şekilde sipariş alabilirler.

Yanlış hesaplamalardan doğan adisyon hatalarından kurtularak personellerden kaynaklanan hatalarıda önleyebilirsiniz. Yılların tecrübesi ile geliştirilmiş programda detaylı raporlamalar ile restoranınızdaki kaçakları, kötü niyetli işlemleri takip edebilir, yatırımınızın önüne çıkan engelleri aşabilirsiniz.

Masa birleştirme katlara göre masa yerleşimi sayesinde masalar arası işlem yapabilir Müşteri ekranında kayıtlı müşterilerinizin cari hesaplarını takip edip önceki siparişlerini görebilirsiniz.

Mutfak Ekranı ile alınan siparişlerin mutfak monitöründe gösterilip onaylanması ile üretim başlayabilir ayrıca sipariş açıklamaları ile müşterinin istediği menü eksiksiz olarak hazırlanır.

Paket Servisi modülü sayesinde arayan numaralar ekrana gelir kayıtlı müşterilerinizin bilgilerini görüşme esnasında veya çalarken kolayca görebilirsiniz.

Yemek Sepeti entegrasyonu ile yemek sepeti siparişleri ile cironuzu artırabilir hizmet ağınızı genişletebilirsiniz.

3 TL Farkla Büyük Boy!

Birden fazla ürünü tek bir menü başlığında birleştirip yeni fiyat belirleyebilirsiniz. Çoktan seçmeli menü özelliği ile; 3 Seçeneği olan bir menüde Pizza-İçecek-Yan Ürün müşterinin seçimine bağlı olarak gruptaki ürünlerin fiyat farklarını menüye yansıtabilirsiniz. Örneğin “3 TL farkla Büyük Boy Pizza”

 

Restoran Stok Yönetimi

Stok yönetimi Aybit Restoran Otomasyon Programı ile daha kolay ve hızlı! Ürünlerinizin, hammaddelerinizin stoklarını takip edebilir sayım yapabilir, hatta hammaddeler ile ürünler oluşturup ürünler satıldığı anda hammaddeler belirlediğiniz birim kadar stoktan otomatik düşer.

 

Aybit Pos Menü Kare ve Restoran Sipariş Sistemi İle Entegrasyon

Aybit Restoran Otomasyon Programı sürekli güncel teknolojilere göre güncellenmektedir. Virüs dolayısı ile trend olan QR kodlu Menüler ile müşteriler kağıt menülere temas etmeden telefonları ile karekod okutarak menü listesini görüntüleyebiliyor.

Aybit Restoran Otomasyon Programı Aybit Menu Kare ile tam entegre şekilde ürün bilgileri, açıklamaları, fiyatları varolan sistemden alınarak hemen kullanıma uygun hale gelir.

Diğer Kare Kod Okutulabilen sistemlerden farklı olarak Menu Kare ile kolay arayüzü sayesinde müşterileriniz sipariş verebilir. Böylece daha az personel ile daha donanımlı bir şekilde restoranınıza değer katabilirsiniz.

 

Aybit Restoran Programı hakkında daha detaylı bilgi için tıklayın! ayrıca; 0262 255 52 12 destek hattımızı arayabilir, hemen demo talebi için butona tıklayabilirsiniz: