Paket Servis Analiz Süreci

Paket Servis Analiz Süreci Yükten Kurtarıyor

Paket serviste analiz sürecinin iyi gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Ciro artışına katkısı da bulunan paket servisin, geleceğinin de parlak olduğunu söylemek mümkün. Paket servis ile cironuzu arttırırken, müşteri beklentileri ve rakiplerin bu konudaki davranışları da iyi analiz edilmelidir.

Müşteri Tercihleri Artık Eve Siparişten Yana

Televizyonda bir film izlerken ya da evde bilgisayar başındayken herhangi bir restotan dışı ortamdayken canımız bir şey çekebilir. Örneğin bir pizza. Bu pizza için önceden olsa belki bir telefon şarttı ancak bugün dilerseniz internet üzerinden de aynı siparişi verebiliyorsunuz.

Başlangıçta bunun bir maliyeti olabilir elbette. Burada tüketici telefonla iletişime de geçmediği için maliyet tamamen size yük olarak görünebilir başlangıçta. Ancak ileri tarihte bu maliyet size ciro kazandıran bir kapı haline de gelecek. Aslında paket servis zorunluluk haline geldikçe, işletmeler de bu zorunluluğa uyarak yeni yeni planlar yeni roller tanımlamak zorunda kalıyorlar.

Hakimiyet Alanınızı Arttırın

Tanımlanan bu rollerle hem ulaşılabilir alanınız fazlalaşıyor hem de hizmet çeşitliliğiniz artıyor. Sizin için ciro kapısı olan ise burası olabiliyor. Örneğin 40 masalık bir restoran işletmenizin sanal masalarını paket servis ile sağlayabilirsiniz ve hakimiyet alanı dışına da sipariş gönderebilirsiniz. Bu sayede evden verilen siparişlerle birlikte 40 masalık alan sizin için 200 belki de 300 masa olabiliyor ki paket servise geçiş yapan işletmelerin karlılığı daha fazla artışa geçiyor.

Çünkü markanız artık farklıdır. Ve markanızın farklı oluşu, yenilik sahibi oluşu ve vizyon sahibi oluşu müşteriler için adeta cezbedici bir diğer unsurdur. Ayrıca eğer müşterileriniz paket servisten memnun kaldıysa bunun tekrarının geleceğinden emin olabilirsiniz. Önemli olan tadımlık müşteriler değil sadık müşteriler elde etmenizdir.

Sürecin Kontrol Edilmesi Önemli

Bu gibi süreçlerin kontrolünü sağlamanız çok önemli ki paket serviste en önemli nokta şüphesiz hızdır. Hızlı bir sipariş süreci müşteri için tekrar tercih sebebidir. Müşteri takibi, restoran takibi, kurye takibi gibi işlemlerin otomasyon yazılımları ile daha kolay halledilebilir olduğunu elbette duymuşsunuzdur.

O halde sizler de dilerseniz Atılım Yazılım tarafından hazırlanan Paket Servis Programını işletmeniz için satın alabilir ve farkı görebilirsiniz.

Paket Servisi Programını satın almak için 0262 255 52 12 numaralı telefonlarımızdan bizi arayabilir ya da iletişim sayfasından bize mesaj bırakabilirsiniz.