Paket Servis Programı, servis işlemlerinde en iyi yardımcınız konumunda olabilecek bir programdır.

Paket Servis Programı ile Zamandan Tasarruf Sağlayın

Zamanın değerli bir araç olduğu günümüz dünyasının en iyi bilinen gerçeklerindendir. Hayatın her alanında, insanlar zamanlarını iyi kullanma gayreti içerisindedirler. Bunun birçok nedeni vardır. Eve, işe ya da sinemaya yetişmek gibi. Online ya da telefonla yemek siparişlerinde de müşteriler daima hızlı olunmasını ister.

Müşterilerinizi Sıkmayın

Paket Servis Programı Kurye

Müşterilerinizi, uzun ve sıkıcı sipariş süreçlerinden uzak tutmak sizin elinizde. Müşteriler, telefonda görüştükleri satış personeli ile işlerini hızlıca halletmek isterler. Arayan müşterilere dair bilgiler elinizde yoksa belki de aynı müşteriler için tekrar tekrar aynı bilgileri dinlemek zorunda kalabilirsiniz.

Müşterileriniz de bir süre sonra bu durumdan sıkılabilir. Müşterilerinizi sıkmamak adına bir dizi önlemler almanız kaçınılmaz olur. Bu önlemlerden ilki insan aklını kullanmak yani hafıza. Arayan müşteriyi hafızanızda tutarak bir süre sonra tekrar tekrar aynı bilgileri almak istemeyebilirsiniz. Paket Servis Sistemi tam da bunun için yanınızdadır.

Karmaşa Stresi Getirir

Paket Servis ProgramıYoğun günlerde karmaşa bir hayli stresli olmanıza neden olabilir. Bu nedenden dolayı sizi arayan müşterileri hatırlamak istemeyebilirsiniz. Araştırmalar gösteriyor ki, stresli ortamlarda çalışan çoğu insan, gün içerisinde yaptığı iş harici bir şeye odaklanmak istememektedir. Restoran işletmelerinde çalışanların ne yazık ki böyle bir şansı bulunmamakta. Yaptıkları iş müşteri ile en iyi ilişkileri gerektirmektedir.

Yaşanan karmaşalar, stresi beraberinde getireceğinden kimi zamanlarda müşterilerinizi hatırlamakta güçlük çekebilirsiniz ve daha da önemlisi hatırlamak bile istemeyebilirsiniz.

Müşteri Takibi Önemlidir

Müşterilerinizin takibi bir hayli önemlidir. Gerek gün içerisinde arayan, gerekse gün içerisinde sizden alışveriş yapan müşteriler, yaptığı alışverişin ücretini daha sonra ödeyeceğini beyan eden müşteriler, tamamı işletmeniz için önemlidir. Yanlışlıkla arayan bir kişi bile bilgi olması ve kampanya duyuruları açısından önemlidir.

Ayrıca müşterilerinizin önceki siparişlerini takip ederek, sabit isteklerde bulunan müşterilerinize hızlıca siparişler çıkarabilirsiniz.

İskonto İşlemlerini Dert Etmeyin

Paket Servis ProgramıYoksa siz hala iskonto işlemlerini elinize aldığınız kağıt kalem ve hesap makinesiyle mi yapıyorsunuz. Yoğun günlerde nasıl zorluklar çektiğinizi anlıyoruz.

Teknolojinin nimetlerinden olan ve yazılımların atası olarak kabul edilen hesap makineleri günümüzde aksiyon dolu iş yerlerinde kullanışlılığını yitirmiştir. Bugün kullanım oranları bir hayli düşmüştür. Çünkü hesap makinesi verdiğinizi ürünü ve ürünün adedini, değerini ve birçok önemli bilgiyi bilmez. Sizin girdiğiniz sayısal değerleri bilir.

Kampanyalar Müşteri İlişkilerini Güçlendirir

Kampanyalarla, müşterilerinizle aranızda olan bağı güçlendirmeniz gerekmektedir. Çünkü müşteriler artık aldıkları hizmetin yanında belirli indirimler ya da hediyeler istemektedirler. Müşterilerinize, tercih edilmek adına belirli günlerde indirimler yaptığınızı belirtebilirsiniz. Bunun için SMS gönderimini sağlayabilirsiniz. Aybit – Paket Servis programı Toplu SMS özelliğini desteklemektedir.

Stok Takibi Emin Ellerde

Ürünleriniz ne durumda, stokta kaç ürün var, kaç adet kaldı, depoda duruyor mu bir bakayım gibi soruları sorduğunuzu düşünün. Artık bu soruları sormayacaksınız. Çünkü, Paket Servis Programı sizin yerinize bu işlemleri yapar. Gün içerisinde ne gitmiş, ne kalmış gibi artık herkesçe önemsenen hesaplamalar bir tık kadar basitleştirilmiş durumda.

Bilgi Alın

Arayan numarayı tanıyan CallerID cihazları hakkında bilgi almak için buraya tıklayınız.

USB Pos yazıcılarımız için buraya tıklayınız.

Diğer ürünlerimiz için www.aybitmarket.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Paket Servis Programı hakkında bilgi almak için 0262 255 52 12 numaralı telefonumuzdan bizi arayabilirsiniz.