Google Restoran Menü Özelliği Aktif

Google, bir yeniliğe daha imza attı. Restoran aramalarında büyük kolaylık sağlayan Google şimdi de Google Restoran Menü özelliği ile birçok konuda bizlere yardımcı olmaya devam ediyor.

Google Restoran Menü

Gidilecek mekan hakkında önceden bilgi edinmek insanlar için önemlidir. Google’ın ziyaretçi yorumlarına yer vermesiyle beraber insanlar bu yorumları dikkate almakta ve diğer insanların düşünceleri seçimlerinde etkili olmaktadır. Yine yol tarifi özelliği ile herhangi bir karmaşıklığa meyil vermeden en kısa sürede ulaşabilmekteler.

‘Menü’ ile gelenler

Eklenen özellik ile menüye ulaşabilirsiniz.

Bütçeniz doğrultusunda fiyat incelemesi yapabilirsiniz.

Gün içerisindeki yoğunluktan haberdar olabilir planlarınızı buna göre gerçekleştirebilirsiniz.

Restoranlar için işler hızlanıyor

Gün geçtikçe artan restoran talebine karşın yeni restoranlar kurulmaya devam ediyor. Restoranlar bu taleplere karşılık verebilmek için de hızlı olmak zorundalar.
Bu durumda çağın gereksinimi olan teknolojiyle iç içe olmaları da kaçınılmaz.  Müşterilerin onlarca seçeneği varken onlara nasıl ulaşabilirsiniz? Bunun için rakiplerden bir adım önde olmak lazım. Gerek teknolojiyle gerekse ürünler ve hizmetlerle  

Teknolojiye Google Eli

Google‘ın yapmış olduğu bu atılım, teknoloji dünyasını yakından takip edenlerce “Google, tüm işletmeleri hedefliyor” şeklinde yorumlandı. Google’ın bu yaklaşımından yola çıkarak teknolojinin hayatının her alanına giriş yaptığı yadsınamaz bir gerçek olmuştur.

Restoranlarda Otomasyon Programları

Restoranların, popülerliklerini arttıracağı artık su götürmez bir gerçek. İnsanlar günümüzde, evlerinden ayrılmak yerine kullandıkları cihazlarla ya da gezilerinde kullandıkları cihazlarla yemek yenilebilecek noktaları aramaktalar.
Müşterilerin özellikle yoğun olduğu saatlerde, sipariş takibinin kolaylaştırılması açısından Restoran Otomasyon Sistemi kullanmak, hem işletme hem de müşteri tarafında önemli bir adım olabilir.

Adisyon Takibi

Adisyon takibi, bir restoran işletmesi açısından en önemli konulardan birisidir. Gerek adisyonların sonuçlandırılması gerekse adisyona yeni eklemeler gerçekleştirilmesi, çoğu zaman karmaşıktır. Anın yoğunluğuna bağlı olarak hızlı hesaplamalar gerçekleştirmeniz ve bu hesaplamaları hatasız olarak yerine getirmeniz gerekmektedir. Aybit – Restoran Otomasyon Programı bu konuda size yardımcı olacak birçok özelliği barındırmaktadır.

El Terminali ve Tablet

El terminali ve tablet sistemi ile birlikte siparişlerinizi daha hızlı bir şekilde alabilir böylelikle müşterilerinize enfes bir deneyim sunabilirsiniz.

Bilgi Alın

Siz de Aybit – Restoran Otomasyon Programı hakkında bilgi almak için bizi 0262 255 52 12 numaralı telefonumuzdan arayabilir ya da İletişim Formu üzerinden bize ulaşabilirsiniz.