Paket Servis standartlarını yakalayabilirseniz, markanıza yarar sağlayabilirsiniz. Eğer bu standartlara ulaşamazsanız markanız zarar görebilir.

Müşteriye Hizmet Götürmenin En Kolay Yolu

Özellikle son dönemde hızlıca yaygınlaşan paket servis uygulamaları mevcut. Bu uygulamalar, işletmenin müşteriye en kolay ulaşım yoludur. Paket servise dair standartlarınız olmazsa müşteri kaybı ve marka zararı yaşayabilirsiniz. Kaldı ki artık bugün anadolunun en ücra köşeleri de paket servis uygulamalarını gerçekleştirmekteler.

Karlılık Artışına Etkisi Yadsınamaz

Paket servisin, kar oranına etkisi yadsınamaz durumda. Müşterilerinizin siparişi bekleme süresi, siparişin o süredeki tazeliği bunlar tamamen hız ile alakalı. Gerek restoran içinde gerekse uzaktan siparişlerin karlılığa etkisi oldukça yüksektir. Şöyle düşünebiliriz. Örneğin restoran işletmeniz için bir sipariş verdi. Ve bu paket servis ile gerçekleştirildi.

Müşteri Kazanmanızda Önemli Pay Sahibi

Müşterilerinizin ilk deneyimi paket servisin üzerinden oldu ve eğer lezzetinizi beğenirlerse bu sefer paket servisin yerine direkt olarak işletmenize gelerek bulunduğunuz alandaki karınızı da arttırmış olacaklar. Bu bağlamda paketin servisin karlılığa katkısı büyüktür. Eğer paket serviss uygulamanız olmasaydı müşteri lezzetinizi belki de tadamayacağı için o müşteriyi kazanamamış olacaktınız.

Hizmet Çeşitliliğiniz Artar

Paket servisteki sonucu yaptığınız şey, restoran işletmenizin fiziksel alanında yaptığınız şeyden farksızdır. Paket servis uygulamaları, hizmet ulaştırmanın çeşitliliğini arttırmaya yarar. Yani dileyen hem restoranınızdan hem de paket servis ile sipariş verebilir. Bu çeşitleme sayesinde günlük fiziksel alan satışlarınızın yanında ek olarak yönetim alanınızın dışında da satışlar yaparak ek gelir elde etmiş olursunuz.

Maliyeti Yönetim Alanından Farklı Değil

Paket servisteki işlemi, restoranınıza gelen müşterilere yapılan hizmetten daha fazla maliyetli değil. Önemli olan ulaşılabilir olmaksa bu ufak maliyetleri de görmezden gelebilirsiniz. Sonuç olarak gerek paket serviste gerekse yönetim alanındaki siparişlerde sabit maliyetlet mevcuttur. İhtiyaç olan şeyse ise hem restoran alanında hem de uzak bir lokasyonda hizmetinizi gerçekleştirebilmenizdir.

Paket Servisin Geleceği Parlak

Paket serviste uygulamalarının geleceği de parlak. Burada olay tamamen ev yaşantısı, aile yapısı ve kent insanının alışkanlıklarıyla alakalı. Evlerin metrekaresi düşerken, hane halkı da sayısal olarak azalıyor fakat tam tersi ev dışı tüketim artıyor ve bu pazardaki ciro da artıyor. Haliyle bu pazardaki girişimciler de artıyorlar.

Gelecekte İhtiyaçlar Değişime Uğrayabilir

Gelecekte bu durumdan kaynaklı olarak restoran işletmelerinin de ihtiyaçları değişebilir. Hizmet ulaştırma anlamında ihtiyaçlar değişebilir ve bu ihtiyaçların karşılanması gerekir. Paket servis işlerinin hızlı halledilmesi ve takibinin kolay yapılması gibi ihtiyaçlar da bu kategoride yer alabilir.

Paket Servis Programı

İşletmelerinizde yazılımımızı kullanarak siz de bu ihtiyaçları karşılayabilirsiniz. Dilerseniz Atılım Yazılım tarafından hazırlanan Paket Servisi programını işletmenizde kullanabilirsiniz.

Yazılımımız hakkında bilgi almak için 0262 255 52 12 numaralı telefonumuzdan bizi arayabilir ya da iletişim sayfasından bize mesaj gönderebilirsiniz.