Bir güzellik salonunu nasıl başarılı kılacağınızı ya da işinizin sonuçlarını aşmanın daha fazla yolunu mu arıyorsunuz? Bugünlerde pek çok salon sahibi salon yazılımına geçiyor.

Bilinen kağıt veya elektronik randevu defterleri, takvimler veya elektronik tabloların kombinasyonundan farklı olarak, salon yönetim sistemleri, salon rutini otomatikleştirmenize ve geliştirmenize, karı artırmanıza ve genel olarak olumlu bir zincirleme reaksiyon oluşturmanıza yardımcı olabilir.

Güzellik Merkezi Yazılımı

Zaman kazanın – verimliliği artırın

İhtiyacınız olan her şeyi aynı yerde tutarak zaman kazanın: müşteri verileri, randevu rezervasyonları, lazer değerleri,uygulama işlemleri, renklendirme formülleri, tercih edilen ürünler ve diğer önemli bilgiler. Farklı türdeki verileri elle doldurmaya ve bir programdan diğerine, bir not defterinden diğerine aktarmaya gerek yoktur.

Bu şekilde, aşağıdaki avantajları elde edersiniz:

Yöneticiler ve personeller el işi için daha az zaman harcıyorlar (randevu almak, veri aramak vb.);

İnsan hatası büyük ölçüde azalır;

Çalışanlar ana görevlerine odaklanabilir ve daha iyi bir iş yapabilirler.

Hepsi birlikte, tüm işlemlerin kalitesini artırmanıza yardımcı olur. İyi organize olmuş bir güzellik salonu daha az yönetici gerektirir ve tüm çalışanlar (yöneticiler ve personeller) daha verimli çalışır.

İxirlife güzellik merkezi yazılımı ile zamandan nasıl tasarruf edebilir ve verimliliği nasıl artırabilirsiniz?

İhtiyacınız olan her şey tek bir programda. Uygun sekmeye tıkladığınızda program size randevu defteri veya çalışanların iş yükünü, ürün veritabanını veya tedarikçi listesini gösterir.

Salonunuzda olan her şeyi kontrol edin

Güzellik merkezi yazılımı sanal asistan olarak görülebilir. Finansmanlarınızla, salon iş yükünüzle, envanterinizle, satışlarınızla neler olduğunu bilir ve bu bilgileri en iyi şekilde talep üzerine size iletir.

Hizmetlerden ürünlere ne kadar para kazandırıyorsunuz? Çalışanlarınız malzemeleri fazla harcamadan akıllıca kullanıyorlar mı? Her profesyonelin düzenli olarak kaç müşterisi var? Bir salon yönetim sistemi tüm cevaplara ve hatta daha fazlasına sahiptir.

İşe yarayan salon promosyonlarına yatırım yapın: Reklamcılık kampanyalarınızı salon yazılımı ile ayarlayın; size hangi reklam kanalının en fazla kar ve müşteri getirdiğini gösterecektir.

Daha popüler veya talep gören salon hizmetlerine yatırım yapın: Aylık gelir payını hizmete göre gösteren raporu kullanın – hangilerinin en karlı olduğunu görün.

Envanteri yönetin: Kritik ürünleri takip edin ve stokları zamanında doldurun, servis ürünlerinde ne kadar harcadığınızı ve herhangi bir israfınız varsa onu izleyin. Ayrıca, belirli bir üründe seviye düşük olduğunda size haber verilecektir. 

Güzellik Salon Programı olan ixirlife ile salonunuzu nasıl kontrol edebilirsiniz?

Özellikle bir salon için yeni fikirler düşünüyorsanız, tüm salon iş süreçlerine göz atmanızı sağlar ve 150’nin üzerinde farklı rapor içerir. Bunları kullanarak, analiz ve kontrol yapabilirsiniz.