Hemen hemen herkesin internete anında erişebildiği bir çağda, bulut tabanlı bir işletme yönetimi çözümü fikri korkutucu olabilir. Neyse ki, İxirlife Güzellik Salonu Programı, kritik verilere erişim kolaylığı ile işinizi güvende tutmak için daha sağlam güvenlik özelliklerine ihtiyaç duyulduğunu düşünerek oluşturulmuştur. İşletme sahiplerinin bilgileri üzerinde tam kontrol sahibi olmalarına yardımcı olmak için İxirlife’nin güvenlik özelliklerinden yalnızca birkaçını vurguladık.

İxirlife Güzellik Merkezi Yazılımı Güvenlik Özellikleri

İxirlife, kritik verilerinizi hırsızlıktan korumak ve çeşitli yenilikçi özelliklerle hatalı davranmamak için tasarlanmıştır, böylece işletmenizde neler olup bittiğini her zaman kontrol edebilirsiniz.

IP Kısıtlamaları

Ekibinizin, işte olmadığında yazılıma tam olarak erişmesini istemiyor musunuz? IP Kısıtlamaları, kullanıcıların çalışma notları ve işlem geçmişi gibi hassas İxirlife verilerine olması gereken erişim seviyesini belirlemenizi sağlar. İxirlife, bir kullanıcının yazılıma nereden eriştiğini belirlemek için Internet IP adresini kullanır, böylece verilerinizi işinizin içinde güvende tutabilirsiniz.

İxirlife alanlarını gizle

İxirlife, güzellik salonu programı belirli alanlarını gizlemenize izin verir, böylece ekibiniz var olduklarını bile bilmiyordur. Bu, maaş bordrosu gibi yönetime özgü alanlara erişimi sınırlamak veya yalnızca Randevu Defteri gibi belirli özelliklere erişmesi gereken kullanıcılar için karmaşayı sınırlamak için faydalı olabilir.

Uyarılar Günlüğü ve Yöneticisi

İxirlife’nin para iadesini gerçekleştirdiği, belirli bir özelliğe erişimini engellediği veya bir çalışanın erken saatte çalışmadığı zamanları bilmek ister misiniz? İxirlife, çok özel uyarıları ayarlamanızı ve yönetmenizi sağlar; böylece, Kayıt defterinde, çalışanlarınızla, güvenlik ayarlarınızda ve daha pek çok şeyde önemli bir şey olduğunda kısa mesaj veya e-posta ile bilgilendirilebilirsiniz.

Etkinlik Günlüğü

İxirlife, tüm kullanıcı işlemlerini izler ve günlüğe kaydeder, böylece çalışanlarınızın yazılım içinde ne yaptığını her zaman bilir. Etkinlik Günlüğü, müşteriler, işlemler, çalışanlar, veri değişiklikleri ve güvenlik gibi belirli kategorilerdeki bilgileri hedefleyerek günlükleri aramanıza izin verir.

İxirlife Güzellik Salonu Programı: Tüm Dijital Dünyanız Tek Bir Yerde.

Güzellik ve sağlık uzmanları ile inşa edilen tek gerçek bulut tabanlı iş yönetimi platformunu sunan İxirlife, bir işletmeyi işletmek ve büyütmek için ihtiyacınız olan her şeyi tek bir yerde sunar. Ortak görevleri kolaylaştırmaktan, müşterilerle bağlantı kurmaya, randevuları ayırmaya, sadakat programlarını yönetmeye, personel  performansının daha iyi yönetilmesine yardımcıdır. İxirlife hakkında daha fazla bilgi için, www.ixirlife.com adresini ziyaret edin.