Sadakat programlarının uzun vadede yerine getirilmesi gerekiyor. Müşterilerinizi izlemek ve takip etmek için bir güzellik merkezi yazılımı devreye sokmalısınız. Yapabileceğiniz en kötü şey, bir programı uygulamaya koymak ve müşterilerinize sunduğunuz promosyondan yararlanabilme olanağı vermemektir. Sağladığınız teklif için bir zaman dilimi veya son kullanma tarihi olmasını öneririz. Bunu yapmak, promosyonu izlemenizi sağlar. Ayrıca, bir dahaki sefere değiştirmenin veya başarısız olmuşsa bir daha asla sunmamanın avantajını da verecektir.

Bir pazarlama farklı insan türlerine (mevcut, olası ve yeni müşteriler) yönlendirilmelidir. Promosyon ürünleri, salonunuzda uzun vadeli sürdürülebilirliğin anahtarı olabilir. Deneyimli ve başarılı salon sahipleri, salon trafiğinin akışını sağlamak, satışları artırmak ve yeni müşteriler çekmek için yıllardır salon promosyonları ve sadakat programları kullanıyorlar.

Herhangi bir tanıtım ve sadakat programının amacı:

  • Salonunuzu müşterilerinizin aklında tutun
  • Daha fazla ziyaret rezervasyonu yapmalarını sağlayın
  • Salondaki servis ve ürünlere daha fazla harcamaları için onları ödüllendirin
  • Sizi arkadaşlarınıza ve ailenize yönlendirecekleri harika bir deneyime sahip olduklarından emin olun. Bu özel promosyonların asıl amacı, müşterilerin elde tutmalarını tekrarlayarak iyileştirmektir. Bu özel teklifler basit, anlaşılması kolay ve salon ve personel için finansal bir yük olmamalıdır.

Başlamak için

Başarılı bir promosyonun anahtarı her zaman mevcut müşterilerle başlamalıdır. Enerjinizi en iyi müşterilerinize adamak akıllıca bir iştir. Müşterilerinizin %20si, işinizin yüzde 80 kazancınızı sağlar. Bu promosyonlar, en iyi müşterilerinizin salonunuzu ziyaret ederken hangi hizmetleri ve ürünleri kullandığını daima göz önünde bulundurmalıdır.

Sadakat Yolu Oluştur

Müşteriler sadakat programlarını çok ciddiye alırlar. Bu programlar sadakatleri için onları ödüllendirmeniz ve zamanınızı ve paranızı salonunuzda geçirmeniz için kendilerini özel hissettirmelidir. Bu programları geliştirirken, sunduğunuz her şeyin işiniz için önemli olduğunu hissetmelerine yardım etmeli ve sunduğunuz promosyonlar özellikle kendilerine yönelik olmalıdır.

Sadakat Programları Uzun Vadeli Projelerdir

Aksiyon Promosyonları

Salonda sunabileceğiniz en iyi tanıtım, müşteriyi salonda yürüdüğü anda bir şeyler yapmasını isteyen bir vızıltı yaratan tanıtımdır. Biz buna “eylem promosyonları” diyoruz.

Çok Para Harcamayın

En iyi promosyonlar size bir ton paraya mal olmak zorunda değildir. Personelinizle basit bir promosyona başlayabilirsiniz. Müşteriler hizmet alırken, salonda hangi promosyonların varolduğunu onlara bildirin. Yaklaşan promosyonlarla ilgili bir salon buzz’ı oluşturmak, heyecan verici bir teklif sunmanın çok ucuz bir yoludur.

Ürün Promosyonları

Üreticinizin bir tanıtım teklif ettiğini görebilirsiniz. Bundan faydalanmak, salonunuzda aynı promosyonu yapmanın çok uygun maliyetli bir yolu olabilir. Salonunuzdaki özel bir etkinlik için üreticiden ücretsiz örnekler ,testerlar ve reklamlar (işaretler, el ilanları, promosyon örnekleri) tenin edebilirsiniz.

Promosyon Teminat Yaratın

Bir promosyon yapmak salonunuz, müşterileriniz ve çalışanlarınız için eğlenceli ve ilgi çekici olmalıdır. Web sitenizde, blogunuzda ve sosyal kanallarınızda el ilanları, tabelalar ve yayınlar oluşturmak, tanıtımın bir parçası olmalıdır. Kapsamlı bir çaba herkese bu iş hakkında ciddi olduğunuzu söyleyen bir mesaj verecektir. Ama en önemlisi bunları kayıt altında tutacağınız bir güzellik salonu programıdır. Sizler için özel hazırladığımız ixirlife güzellik merkezi yazılımımıza göz atabilirsiniz.

İşe Yarayan Promosyonlar

Salonlar yıllar boyunca birçok farklı program denedi. Ülkenin bir bölgesinde çalışan şey başka bir yerde çalışmayabilir. Ülke genelinde birçok farklı promosyonu araştırdık. Başarılı bir tanıtım kampanyasıyla işinizi büyütmek için kullanabileceğiniz bazı fikirler.

  • Doğumgünlerine özel indirimler
  • İlk müşterilere özel %25 indirim.
  • Bir alana bir bedava uygulaması
  • Bir sonraki servisten %10 indirim.
  • % 10 İndirim Ön Rezervasyon İndirimi