Varlık ve Bakım Yönetim Sistemi

Üretim ve satış bandında müşteri ihtiyaçlarını kolaylıkla giderecek olan bakım yönetim sistemi, günümüzün hızlı ticaret ağında olmazsa olmazlardandır. Ticaret ortamında rekabet daima yüksektir. Firmalar yılsonu karını yüksek tutmak için birbirleriyle yarışırlar. Fakat yıl sonu kazancı etkileyen en büyük faktör yapılan tasarruflardır. Diğer firmalar kadar yüksek kar marjınız olmasa da Varlık ve Bakım Yönetim Sistemi ile bu açığı kapatabilirsiniz.

Repairist Bakım Yönetim Sistemi

Her işletme kendi sesini yüksek kitlelere duyurmak için makine, tesis ve ekipmana para harcar. Bu tesislerde işlerin aksamaması için insan gücü ve makine gücü birlikte çalışır. Makinelerin sağlıklı çalışabilmesi için yıllık bakımlarının yaptırılması gerekir. Yedek parçalar, maliyetler ve hızlı çalışması sizi bir adım öne çıkarır. Olası arızlarda veya yedek parça gereksinimlerinde ise üretiminiz aksayabilir. Bu durumda bakım yönetim sistemi ile her şeye hızlıca müdahil olabilirsiniz. Sadece arıza anında değil kapasitelerinin altında çalışmalarına da böylelikle mani olabilirsiniz.

Varlık Yönetimi

Sahip olduğunuz ve hizmet verdiğiniz tüm kaynakları tek elden yönetmek için varlık yönetimini kullanabilirsiniz. Gittiğiniz her yerden varlıklarınızı takip etmek için mobil sistem desteği sunulmaktadır. Makine tanımlamalarını başarıyla yapan varlık yönetimi, tüm sistemin düzenli bir şekilde çalışmasını sağlar. Bakım masraflarınızı yüzde 70’e kadar azaltacak bu sistemi yıllar boyu kullanabilirsiniz. Tesisinizde kullanılan tüm makineler, hiyerarşik bir şekilde çalıştığı için bir arıza da diğer makinelerde durabiliyor. Saatlik, günlük ve haftalık üretiminizin durması demek, sizi aylarca geriye döndürebilir. Fakat varlık yönetimi ile arızi bakım ve periyodik bakımlarınız düzenli olarak yapılarak, tesisinizin ömrünü uzatır.

 

İş gücü, yedek parça, bakım, onarım, otomatik iş emri oluşturulması gibi birçok şeyi kolaylıkla yapabilirsiniz.  Özellikle büyük tesisler için oldukça elzem ve kullanımı kolaydır. Kapasitesi ve iş gücü düşen makineleri yeniden canlandıran varlık yönetimi, üretim maliyetlerinizi de düşürür. Bununla beraber ürünün daha kaliteli olmasını sağlar. Sürekli ve kesintisiz bir tesis için ilk düşünülmesi gerekenler arasındadır.  Periyodik bakımların planlamasını yaptığı gibi bunların raporlamasıyla önünüze daha çok opsiyon sunar.

Repairist Bakım Yönetim Sistemi

Bakım Onarım Yazılımı

Yapılan işleri, yedek parça değişikliklerini ve servis nedenlerini bakım onarım yazılımı ile kolaylıkla takip edebilirsiniz. Ekipmanlarınızı tek elden mobil cihazınızla gözlemleyerek, onlarca kişinin yapacağı gözlemleri tek başınıza yapabilirsiniz. Tahmini bakım maliyetlerinizi karşınıza çıkararak, bütçe planlaması netleştirilebilir. Bunun yanında yıllık raporlamalarla geçmişe dönük, kazanç ve zararlarınızı kontrol edebilirsiniz.

Uyarı limitleri, ölçüm noktaları, iş limitleri, tek seferden birden fazla iş gibi seçenekleri bakım onarım yazılımıyla gerçekleştirebilirsiniz. İşletmenizin potansiyelini yüzde yüz oranda kullanarak, kısa sürede büyüyebilir ve daha kontrollü bir tesis ortamı sağlayabilirsiniz. Kiralama, garanti, satış, alış ve sözleşme gibi daha birçok işlemi bakım onarım yazılımı ile takip edebilirsiniz.

Daha detaylı bilgi ve çalışma sistemleri hakkında bize 0262 255 52 12 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz! – Repairist – Bakım Yönetim Sistemi

Repairist-demo