Anket Yönetim Sistemi Gerekliliktir

Anket Yönetim Sistemi, günümüzde birçok işletme açısından önemli bir yer teşkil etmektedir. Özellikle çağı yakalamak, çağın ihtiyaçlarını belirlemek adına, belirli zamanlarda anketler gerçekleştirilebilir.

Müşteriler Sessiz Eleştirmenlerdir

Müşteriler çoğu zaman aldıkları ürün / hizmet karşılığında görüşlerini belirtmezler. Hizmet / ürün satışı gerçekleştiren işletmeler de bu gibi durumlardan dolayı kendilerini hangi alanlarda geliştirebileceklerine dair öngörülerde bulunamazlar.

Geri Dönüşler Önemlidir

Ürün ya da hizmet satışları sonucunda bazı işletmeler, müşterilerine memnun kalıp kalmadıklarına dair sorular sorarlar. Ancak zamanla artan müşteri sayısı gibi çoğul faktörler bu gibi geri dönüş işlemlerini zorlaştırabilir.

Bazı zamanlarda müşteriler, aldıkları hizmetleri beğenmemiş olsalar dahi beğendiklerini söylerler. Bunun nedeni karşısındaki kişiyi, çalışanı kırmamak adına nazik davranmak olabilir, toplum kaygısı gibi nedenler olabilir.

Anketler En İyi Geri Dönüş Aracı Olabilir

Utanan, cevap vermek istemeyen müşterilere karşı kimi zaman anketler araç olabilir. Böylelikle müşteriler anketlerinizi rahat bir şekilde cevaplayabilir, işletmenizi geliştirmeniz açısından önemli bildirimlerde bulunabilirler. Müşteri anketleri birden fazla farklı şekillerde günümüzde kullanımdadır.

Müşterilerinize Ulaşırken Hızlı Olun

Müşterilerinize birden fazla şekilde ulaşabilirsiniz. Günümüzde en popüler yöntemler arasında “telefonla anket”, “mektupla anket” ve “oylama usulü anket” sistemleri yer almaktadır.

Ancak ne yazık ki işletmeler aynı zamanda bu gibi durumlarda örneğin telefonla ya da mektupla anketlerin maliyetlerini de hesaplamak durumundadırlar. Ayrıca zaman ve maddi maliyetlerin giderleri bazen, beklentilere oranla çok fazla olabilir.

Hergün telefonla geri bildirim almanın zaman maliyeti en azından 3-4 saati alabilir. Mektup da beklenen geri bildirimin bir hayli geç gelmesine neden olabilir.

Çağı Yakalayın

ixirlife Anket Yönetim Sistemi ile çağın gereksinimlerine uygun hareket edebilirsiniz. Müşterilerinize internet üzerinde de yer aldığınızı belirterek, onlarla istediğiniz her an iletişim içinde olabilirsiniz. ixirlife, müşterilerine Anket Yönetim Sistemi özelliğini sunar. Böylelikle müşterileriniz hizmetlerini aldıktan sonra otomatik SMS ile anket adreslerini, müşterilerinize özel olarak gönderebilirsiniz.

Müşteriler İlgi İster

Unutmayın her müşteri ilgi ister, hizmeti aldığı yerin onu memnun edip etmediğini sormasını ister. Müşterilerinize karşı ilginiz, beklentiniz ne kadar yüksek olursa, işletme başarınız da bir hayli o düzeyde yükselecektir.

ixirlife Anket Yönetim Sistemi

Siz de müşterilerinizden geri dönüş almak istiyor ve bu dönüşlere göre işletmetinizi ilerletmek istiyorsanız, anket sistemi hakkında bilgi almak için bizi 0262 255 52 12 numaralı telefonumuzdan arayabilir ya da iletişim sayfamızdan bize mail atabilirsiniz.