Şimdi başarıya ulaşmanıza yardımcı olabilecek bir güzellik ve estetik merkezi yazılımlarının avantajları nelerdir onlardan bahsedeceğiz. Günlük işlerinizi kolaylaştıracak, sizi rutin işlerden kurtaracak ve şirketinizin büyümesini kendiniz için zaman bulma yeteneği ile birleştirmenize yardımcı olacak bir uygulamadır. Güzellik merkezi yazılımı kullanın büyük avantajlardan başlıklar halinde sıralayacak olursak.

 

İşletme Otomasyonu

Günümüzde neredeyse tüm küçük ve büyük şirketler, insanlara bağımlılıklarını azaltmak, iş performansını ve verimliliğini artırmak, personel tarafından yapılan hataları ortadan kaldırmak, iş faktörünü kesmek ve sıçrama ve sınırlarla kar marjlarını artırmak için iş otomasyon yazılımını kullanıyor. 

Güzellik merkezi yazılımını kullanarak, günlük güzellik merkezi iş operasyonlarının farklı faaliyetlerini otomatikleştirebilir ve güzellik merkezini işletirken kendinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Müşterilere güzellik hizmetleri ve ürünleri, personel ve zaman dilimleri, fiyat, hizmet kalite standartları, salon yazılımı tarafından tüm ayrılmış / iptal edilmiş randevular, işlemler, hizmet istekleri, ile ilgili SMS ve E-posta bildirimleri ile bilgilendirilir.

Güzellik ve Estetik Merkezi Yazılımı, çok sayıda Müşteriye sistematik olarak hizmet etme yeteneğinizi artırır, kaliteden ödün vermeden istenen hizmetleri planlanan zamanda almalarına yardımcı olur ve memnun müşterilerden edinmenizi sağlar.

 

Merkezi Veritabanının Otomatik Oluşturulması

Açık konuşmak gerekirse, güzellik merkezi yönetimi, müşterilerle nasıl etkileşim kurduğunuz, onlara istenen hizmetleri nasıl sağladığınız, onları mutlu edeceğiniz ve düzenli olarak onlardan tekrar iş alacağınızla ilgilidir. Bunun için müşterilerin ad, adres, telefon numaraları, e-posta, gönüllü olarak satın alınan güzellik ürünleri ve hizmetleri, işlem kayıtları vb.

Daha önce, salon merkezi sahipleri bir gün içinde tüm bu detayları not ederlerdi. Bazı işletme sahipleri, iş verilerini bir bilgisayarda veya dizüstü bilgisayarda excel dosyasında saklamak için kullanırlar. Bu tür verilerin depolanması, sistem arızası ve siber saldırı nedeniyle her zaman yanlışlıkla kaybolmaya ve çalmaya eğilimlidir.

İşletme verilerinin çevrimdışı depolanması, sorunsuz işletme işleminde sorunlar yaratır. Bu nedenle, güzellik merkezi işletme sahipleri bulut tabanlı güzellik merkezi yazılımını kullanmayı tercih eder. Verileri otomatik olarak toplar ve bulut hizmetlerinde depolar.

Güzellik merkezi için ortak bir veritabanı olarak çalışır. İnternet özellikli bir cihaz kullanarak siteye herhangi bir yerden ve her zaman yalnızca yetkili kişiler tarafından erişebilir. Mağaza verilerini iş kişiselleştirmede kullanabilir, gerçeklerle ve rakamlarla müşterilerle iletişim kurabilir ve akıllı pazarlama kararları verebilirler.

Mobil ile sürekli bağlı kalın

Bir güzellik merkezi işletme sahibinden veya çalışanından, işi denetlemek ve farklı iş faaliyetleri yürütmek için her zaman işletmede oturması beklenemez. İşletme sahipleri, mobil cihazlarla önemli iş faaliyetlerini yürütmek, ofisten uzak dururken müşteriler ve çalışanlarla iletişimde kalmak ve kuruluşun rekabet gücünü artırmak için kullanabilirler. İş hareketliliği, müşterilerle randevu almasına, müşterilerden ödemeleri kabul etmesine, tüm önemli iş etkinlikleri hakkında gerçek zamanlı bildirim almasına ve günlük ilerlemeyi kolay bir şekilde izlemesine olanak tanır.

 

Nakit Yönetimi

Etkili nakit yönetimi, bir işletmeyi başarılı bir şekilde yönetmek ve işletmek için kilit faktörlerden biridir. Şirketin ödeme gücünü artırmayı, nakit açığı risklerini azaltmayı ve nakit kullanımını dikkatli kullanmayı amaçlamaktadır. Bunu başarmak için nakit akışlarını yapılandırmak ve günlük olarak hareketlerini izlemek gerekir.

Şimdiye kadar, birçok işletme sahibi, nakit akışı yönetimini otomatikleştirmek için Excel ve diğer temel olmayan programları kullanıyordu. Ancak birkaç önemli dezavantajı vardır: bilgi ve raporlamayı yansıtmada düşük verimlilik, çift veri girişi ve veri kaybı.

Güzellik Merkezi Sistemi (salon satış noktası yazılımı), kasiyerlerin ve işletme sahiplerinin ödeme sisteminin elektronik kayıtlarını oluşturmalarını, ödemelerin yürütülmesini kontrol etmek, karşılıklı yerleşimleri düzenlemek, nakit cirosunu hızlandırmak, tüm gelen ve giden ödemeleri kontrol etmek için gerekli elektronik raporları üretmelerini sağlar.

 

İş Kişiselleştirme

Tüm güzellik merkezi sahipleri, müşteri ve müşteri sayısını artırmak ve onları markaya uzun bağlı kılmak istiyor. Bu, yalnızca ticari kişiselleştirmeye başvurduklarında mümkündür. Bu süreçte salon işletmecileri, farklı müşterilerin gerçek tercihini bilmek ve bunları farklı gruplara ayırmak için depolanan verileri analiz etti. Ardından, verilere dayanarak müşteriler için özel teklifler oluşturur ve bunları onlara sunarlar. Kişiselleştirilmiş pazarlama kampanyaları müşterilerden gelen anında tepkileri tetikler ve her gün daha fazla satış / potansiyel müşteri üretir.

Online İş Pazarlama Faaliyetlerinde Büyük Yardım

Online iş pazarlaması, birkaç gün içinde hızlı ilerleme arayan tüm güzellik merkezleri için zorunludur. Güzellik merkezi için sağlam bir web sitesi oluşturmak, sitede bilgilendirici yayınların düzenli olarak yayınlanması, farklı sosyal medya web sitelerinde popüler içeriğin paylaşılması, E-posta Pazarlama, SMS bildirimleri, vb. işletme sahipleri tarafından arttırmak için kullanılan bazı ana online iş pazarlama faaliyetleri marka bilinirliği. Tüm bu kampanyalar için gerekli verileri almak için güzellik merkezi yönetim yazılımını kullanabilirler. 

Otomatik İndirimler ve Yerleşim Avantajları

Ücretsiz ürünler, indirimler ve sadakat avantajları, güzellik hizmetlerinizi ve ürünlerinizi kullanmaya devam etmek ve bazı ekonomik faydalar elde etmek için müşterileri çeker. Bir güzellik merkezinin geniş bir müşteri tabanı varsa, satış yöneticileri her müşterinin sadakatini manuel olarak gözden geçirmek ve indirim ve sadakat avantajları oluşturmakta her zaman zorlanırlar. Güzellik merkezi yazılımı müşterinin marka ile etkileşimini otomatik olarak izler ve tüm müşteriler için sadakat avantajları ve indirimler yaratır. Bu avantajları müşterilere verin ve otomatik olarak daha fazla müşteri kazanın.

 

Çalışan Yönetimi

Çalışan yönetimi, çalışanların performansını düzenlemek ve kuruluş için % 100 çıktılarını sağlamak üzere tasarlanmış farklı kural ve düzenlemeleri içerir. Tüm çalışanları günlük olarak takip etmek çok zordur. Bu nedenle, güzellik merkezi yazılımının çok faydalı olduğu kanıtlanmıştır. Çalışanların elektronik ortamda katılımını yakalamanıza, iş ilerlemelerini gerçek zamanlı olarak takip etmelerine, satışları ve ürettikleri gelirleri, hizmet verdikleri müşterileri vb. izlemenize olanak tanır.

 

Son sözler

Güzellik merkezi, estetik ve spa işletme sahipleri, iş faaliyetlerini otomatikleştirmek, çalışma hızını artırmak, basit hataları ortadan kaldırmak ve kar marjlarını artırmak için bulut tabanlı güzellik merkezi yazılımını kullanıyor. Sizde böyle bir yazılım hakkında bilgi almak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Bizi hemen arayabililir 0262 255 52 12 veya mesaj burakabilirsiniz. Size bilgi vermek için sabırsızlanan arkadaşlarımız var. Bol kazançlar!