Kullanıcı deneyimine yönelik yeniliklerini her geçen gün daha da arttıran WhatsApp’e yeni bir özellik daha geldi. Yeni güncelleme ile günlük kullanım için ancak genele bakarsak çok önemli bir özellik WhatsApp’e kazandırılmış oldu.

Kullanıcı Deneyimi Ön Planda

Dünyanın en önemli anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, her geçen gün kullanım deneyimini hedefleyen yenilikleri, uygulamaya sunmaya devam ediyor. WhatsApp, geçtiğimiz günler sesli arama özelliğini kullanılırken, karşı taraftan yanıt gelmediğinde ya da arama reddedildiğinde sesli olarak mesaj yollama özelliğini devreye almıştı.

Çoklu Mesaj Özelliği Getirildi

WhatsApp uygulamasına bu defa çoklu mesaj gönderme özelliği de getirildi. WhatsApp Android beta uygulaması güncellenerek 2.16.320 numaralı sürüme yükseltildi. Yeni güncelleme sayesinde basit ve kullanışlı bir özellik olan seçili bir mesajın birden fazla kullanıcıyla paylaşılması da mümkün hale getirilmiş oldu.

Sık Kullanılan Sohbetlerle İlişkili

Yönlendirilecek olan ileti seçildiğinde WhatsApp ekranında üst kısma sık kullanılan sohbetler geliyor ve hemen alt bölümünde ise son sohbetler yer alıyor.

Sadece WhatsApp’in Android Beta programına dahil olan kullanıcıların yararlanabileceği bu özelliğin kısa süre içerisinde tüm WhatsApp kullanıcılarının hizmetine sunuculacağını söylemek mümkün olacak. WhatsApp Android beta uygulamasına kaydolmak için Google Play Store üzerinden WhatsApp uygulamasını güncellemeniz yeterli olacaktır. Dileyenler bu adres üzerinden uygulamanın beta sürümü için kaydolabilecekler.