Restoran yönetimi oldukça zor işlemlerden oluşur. Eğer daha önce restoran yönetiminde bulunduysanız bu zorlukların farkındasınızdır.

Restoran Yönetiminde Cost Control’ün Önemi

Restoran yönetirken mutlaka ve mutlaka cost control işlemlerini önemsemelisiniz. Zira cost control işlemlerini önemsemiş olan işletmeler büyüme gerçekleştiren işletmelerdir. Maliyet kalemlerinizi en aza indirmek, organizasyon yani işletme giderlerini azaltmak hem gelirlerini arttırmanıza hem de geleceğe güvenle bakmanıza imkan tanır.

Paket Servis Özelliğinin Faydaları

Aybit – POS Restoran Otomasyon Programı içerisinde paket servis özelliğini barındırır. Bu sayede telefon çaldığı anda eğer müşteriniz kayıtlı ise arayan numara ekrana düşer ve müşteri bilgilerine kolaylıkla ulaşıp müşterilerinizin siparişlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Stok Takibinin Faydaları

Stok takibi işlemlerini Aybit – Restoran Otomasyon Programı ile birlikte hızlı bir şekilde gerçekleştirirsiniz. Stok takibinin önemini vurgulamak gerekiyor. Zira müşterileriniz işletmenize geldiğinde onlara stokta olmayan bir ürünü menü olarak sunmayı istemezsiniz. Fiziksel sayımları gerçekleştirme işlemleri Restoran Otomasyon Programı ile yaparak, müşteri ilişkilerini de güçlü tutarak olumlu geribildirimler alabilirsiniz.

Yemek Sepeti Entegrasyonu

Restoran Otomasyon Programı tarafından sağlanan bir başka avantaj ise yemek sepeti entegrasyonu sayesinde yemek sepetinden almış olduğunuz siparişlerinizi müşterilerinize hızlı bir şekilde ulaştırmanıza imkan tanımasıdır. Ayrıca yemek sepeti üzerinden gelen siparişlerde stoklardan düşen malzemeleri de anlık olarak görüntüleyebilirsiniz.

Masaların Yönetimi Daha Kolay

Masaların yönetim işlemlerine de kolaylık sağlayan bu sistem sayesinde masa açma, masalardan sipariş alma, ödeme kolaylığı, birleştirme gibi işlemleri kolay şekilde yapabilirken, müşterilerinizin masalarda bulunduğu oturuş sürelerini de hesaplayabilirsiniz.

Caller ID ile Arayan Numarayı Tanıma Özelliği

Restoran Programı sayesinde arayan numaranın takibini ve tanınmasını sağlayarak müşterilerinize dair bilgileri hızlıca görüntüleyebilir ve siparişleri hızlıca alabilirsiniz.

Siz de işletmeniz de bu sistemi kullanmak istiyorsanız 0262 255 52 12 veya www.atilimyazilim.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.