İşletmeciliğin gelişmesiyle kafe, restoran vb. yerler işlerini otomasyona dökmek için çok çaba sarf ederler. Böylelikle aynı işi daha az maliyetle yapmayı hedeflerler. Hem de daha az personelle. ios adisyon uygulaması ise mobil cihazınızdan kolaylıkla takip edebileceğiniz birçok özelliği barındırır. Özel bir yazılımla gelen uygulama masa ve ürünlere tanımlanabilmektedir. Herhangi bir lisans gerektirmeyen uygulama istenilen süre boyunca kiralanmaktadır. En önemli özelliklerinden biri stok takibi yapabilmektedir. Böylelikle kalabalık mekânlarda ürün azalır azalmaz işiniz aksamadan takviye yapmanıza imkân sağlar. Erken uyarı sistemiyle cihazınıza uyarı göndererek sizi haberdar etmektedir.

Dilerseniz paket servislerinizde de kullanabileceğiniz ios adisyon uygulaması kuryelerin durumunu öğrenmenizi sağlar. Daha az eleman ile daha fazla çalışmanızı sağlayarak, gün içindeki verimliliği iki katına çıkartacaktır. Ayrıca kötü davranışları engelleyerek, olası kayıpları azaltmaktadır. İos adisyon uygulamasının kendi hafızası olduğu için verileri biriktirerek, sizlere raporlar sunabilir. Diğer bir özelliği ise ciro takibi yaparak, günlük, haftalık, aylık ve yıllık bazda kazançlarınızı sıralayarak karşılaştırabilirsiniz. Böylelikle zarar ettiğiniz ürünleri listenizden çıkartarak, daha kazançlı ürünlere yönelebilirsiniz. İos adisyon uygulaması ile personel maaşlarını kayıt altında tutabilir ve kime ne vereceğim, diye düşünmek zorunda kalmazsınız. Bütün işlerinizi elinizin altında yaparak, günlük işlerinizde zamandan tasarruf yapabileceksiniz. Daha detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.

Ios Adisyon Uygulaması

Adisyon uygulaması bir program değil aynı zamanda yanınızdan ayıramayacağınız dostunuz olacaktır. Türkiye’nin birçok yerindeki işletmede hali hazırda kullanılan bu uygulama, hem kurumsal kimliğinizi yansıtacak hem de menüleriniz ve ürünleriniz hakkında size bilgiler verecektir. Gelişmiş bir sistem olduğundan online siparişleri almanıza ve yönetmenize imkân sağlayacaktır. Hareket anında bile işletmenizdeki canlılığı izleyebilir ve hangi masanın dolu veya boş olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca dilediğiniz personele yetki vererek, müşteri hesaplarını açıp kapatabilirler. Kısacası otomasyon halinde bir işletmeye sahip olabilirsiniz.

Adisyon uygulaması, verileri yedekleme özelliğine sahip olduğundan bilgisayarınıza zarar gelse bile verileriniz korunabilir. Güvenlik açısından da şüpheli tüm durumları kontrol edebildiği gibi giriş çıkışları kayıt altına alabilir. Kalabalık bir anda garson ve mutfak arasındaki yanlışlıkları ortadan kaldıran android adisyon uygulaması, tüm sistemi tek yerden kontrol etmenizi sağlar. Sipariş verilecek ürünler için oldukça fazla seçenek eklenebilir. Örneğin soslu, sossuz, az yağlı, bol salata gibi. Analiz raporları, işleyiş durumu, çeşitli bilgileri internet üzerinden takip edebilirsiniz.

Tüm verileri güvenle sakladığı için işletmenizin geleceği hakkında doğru kararlara verebilirsiniz. Prim, maaş, kasa nakit durumu gibi kafa yoracak işlemler adisyon uygulamasıyla son buluyor. Sistemin en güzel özelliği ise paket servislerde sipariş veren müşterilerin adresini telefon numarasıyla birlikte kaydetmesi. Böylelikle devamlı müşterilerinizin zamanını harcamadan kolay bir satış yapabiliyorsunuz. İşletmenizin ihtiyacı olan android adisyon uygulaması için hemen bizi arayın!