Fabrikalarda ve benzeri noktalarda iş emirlerinin eski yöntemlerle oluşturulması, sonrası süreçlerde belli bazı sıkıntıları da beraberinde getiriyordu. Bunlardan birisi iş emirlerinin takibinin gerçekleştirilemeyişi, iş emirlerinin tamamlanış süresi ve ne zaman oluşturulduğuna dair raporlar.

Aybit – Bakım Yönetim Sistemi

Aybit Bakım Yönetim Sistemi, İş Emri Yönetim özelliği ile birlikte iş emri süreçlerinizi, iş emri oluşturulduğu andan iş emrinin kapanışına kadar kontrol edebilmenize imkan tanır.

İş akışının kontrolünü emrin açılışından sonuna dek kontrol edebilmenize imkan tanır, iş emrinin geçmişine dair görüntüleme imkanınız olur. Bunlar onaylama, başlatma, kapatma gibi işlemler olabilir.

İşlere dair ekipmanların kontrolünü, ekiplerin kontrolünü de sağlamanıza imkan tanır.

İş Emri Geçmişi

İş emirlerine dair geçmiş kontrolü ile birlikte ilgili işe dair aşamaların kontrolü de sağlanır. Yedek parçalar, tedarikçiler ve iş süreleri gibi aşamaların kontrollerinin otomatik hesaplanması da artık otomasyon programlarının kabiliyetlerince kolaylıkla sağlanabilmektedir.

İş Emirlerinde Kontroller

İş emirlerinde kontroller önemlidir. İlgili işe dair kontrollerin gerçekleştirilmesi de önemlidir. Bir iş emrinin bitişi ile birlikte, iş emrini kapatacak olan personele iş emrine dair belirli sorular yöneltebilirsiniz. Bu sayede o şartlara bağlı olarak iş emirlerinin kapatılmasını sağlayabilirsiniz.

İş Emirlerinin Raporlanması

İş emirlerine dair raporlar hazırlayabilirsiniz. Bu sayede toplam ya da spesifik olarak iş emirleri hakkında en detaylı bilgilere ulaşabilir, giderleri, performans, zaman, maliyet gibi çıktıları elde edebilirsiniz.