Güzellik Merkezi Yönetimi bir iş yükü getirmektedir. Eğer güzellik merkezinizi bir yardım almadan kendiniz eski yöntemlerle kontrol etmeye çalışıyorsanız zaman kazancınızın olmayacağını biliyorsunuzdur. Gün sonu işlemlerinizi yaptığınız zaman belki de çalışma saatlerinizin olduğu zamanında dışına çıkıyor olabilir.

Gün Sonu Raporlarını Dert Etmeyin

Örneğin gün sonu raporu alma işlemlerini elle yaptığınızı varsayın. Bunlar çok uzun zaman alan işlemler olabilir. Bu işlemleri kısayoldan gerçekleştirmek için Güzellik Salonu Programı gibi yardımcı otomasyon programlarına sahip olursanız işlemlerinizi kısa sürede halledersiniz ve zamanınızın bir bölümünü hesaplama işlemleri için ayırmak zorunda kalmazsınız.

Müşterilerinize Daha Yakın Olun

Güzellik merkezi programının size bugün doğum günü olanları, evlenenleri hatırlatması gibi bir özelliğe sahip olması, müşteriniz hakkında detay bilgilerinin olması ilerisi için çok önemlidir. Müşterilerinize “iyi ki doğdunuz” gibi SMS’ler atarak onlarla sürekli iletişim halinde kalmanız zaten bilinen yönünüze ek bir katkı sağlayacaktır.

Kurumsal Kimliğinizi Güçlendirin

Kurumsal anlamda kimliğinize de ekstra bir katkı sağlayacağı aşikardır. Müşteri kartı oluşturarak müşterilere dair bilgilere sahip olabilir ve kendi müşteri havuzunuzu oluşturabilirsiniz. Müşterilerinize dair analizler gerçekleştirerek o müşterinin ilgili olduğu hizmetleri görebilirsiniz.

Randevularınızı Yönetin

Randevuları görebilir ve bu randevular üzerinden güzellik merkezinizi yönetebilirsiniz. Telefon defteri kullanımının eskide kaldığı bu dönemlerde müşteri iletişimi konusunda size kolaylık sağlayan ixirlife – Güzellik Merkezi Programı’nı kullanabilirsiniz ve müşterileriniz takibini, merkezinizin yönetimini daha kolay hale getirebilirsiniz.

Güzellik Merkezinizde siz de ixirlife Güzellik Merkezi Programını kullanmak isterseniz Atılım Yazılım’ı 0262 255 52 12 nolu telefondan arayabilir ya da iletişime geçebilirsiniz.