Güzellik Merkezi Programı Kullanmanın Faydaları

Güzellik Merkezi Programı Gününüzü Kurtarır

Güzellik merkezi yönetimi zor bir iştir. Güzellik merkezinizde eğer doğru bir yönetim gerçekleştirmezseniz gününüz tam bir hayal kırıklığı olabilir.

Ekstra Maliyetleri Unutun

Düşünün ki yoğun bir iş yeriniz var. Günlük 300 ve üzeri müşteriniz geliyor. Bu müşterilerin en az yarısı sadık müşteri konumunda olmasına rağmen o anda bilgilerini hatırlamayabilirsiniz. O müşterinin geçmiş randevularına dair detaylara sahip olamayabilirsiniz. Bir programın tüm bunları sizin için gerçekleştirdiğini söylesek abartmamış oluruz.

Müşterileriniz gelecek tarihli kişisel sonuçlarını raflarda saklamak size ekstra raf maliyeti bile çıkarabilir. Örneğin müşterilerizin vücut ölçüm sonuçlarını dosyalayıp dosyalayıp raflara koymak mı yoksa bir programda saklamak mı daha kolay bir iştir.

Müşterilere Ulaşmak Bir Tık Kadar Kolay

Müşterilerinizin doğum günü, evlilik ya da taksit günlerini hatırlamanız bir tık uzağınızda. Bir güzellik merkezi programı müşterilerinizle birebir iletişimde olmanızı sağlar. ixirlife Güzellik Merkezi Programı kullanarak dilerseniz müşterilerinize kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Yeni müşterilerinizi kağıtlara ya da bir deftere kaydetmek mi yoksa bir programa kaydetmek mi daha kolay? Belki de o müşteri daha sonra tekrar gelmeyecek. Bunların takibini bir defter üzerinden mi yapmak daha kolay yoksa bir program yardımıyla mı yapmak daha kolay?

Tüm bu analizler ışığında bakacak olursak,

ixirlife Güzellik Merkezi Programı Kullanmanın Faydaları

– Müşteri Bilgi Bankanızı Oluşturursunuz
– Müşteri sadakat uygulamanız olur
– Müşterilerle iletişiminiz güçlenir
– Marka bilinirliğiniz artar
– Stok kontrol işlemi yapabilirsiniz
– Personel performans takibini yaparsınız
– Ölçüm sonuçlarını saklayabilir ve bunlara dair SMS & E-posta yollayabilirsiniz.