Google’dan FaceTime ve Skype’a gibi videolu görüşme uygulamalarına rakip olabilecek dev bir uygulama hamlesi geldi. Google, FaceTime, Skype gibi videolu görüşme uygulamalarına rakip olacak Duo’yu yayına aldı. Google tarafından iOS ve Android için yayına aldığı yeni videolu görüşme uygulaması Duo ile Skype ve FaceTime gibi uygulamalara rakip oldu.

Uçtan Uca Şifreleme ile Güvenli Görüşmeler

Arkadaşlarınız ve ailenizle birlikte kolay bir şekilde videolu görüşmeler yapma imkanı sağlayan bu ücretsiz uygulama, Knock Knock adlı yeni işleviyle arayan kişinin canlı bir videosunu, çağrıyı yanıtlamadan önce görmenizi de sağlıyor. Uçtan uca şifreleme özelliğine de sahip olan bu uygulama ile videolarınız bir başkası tarafından görüntülenemeyecek.

Tam Kullanım İçin Beklemek Gerekiyor

Duo’yu kurmadan önce telefon numaranızın girişinin gerçekleştirilmesi gerekmekte ve kişi listenize erişme izni istiyor. Duo kullanmadan önce herhangi bir kayıt sürecinden geçmeyeceksiniz. iOS App Store ve Google Play Store’da kademeli şekilde dağıtılan Duo’yu tamamen kullanabilmek için bir süre daha beklemek gerekebilir.