Facebook Messenger Aylık 1 Milyar Kullanıcıya Ulaştı

Çıktığı ilk günlerde Facebook kullanıcıları tarafından pek de beğenilmemiş olan, ancak zaman içerisinde geçirdiği değişimle birlikte ve Facebook’un kullanma zorunluluğu getirmesiyle Facebook messenger bir süre sonra kullanıcılardan güzel sayılacak geri bildirimler aldı ve bir süredir Facebook’un baş tacı durumunda.

Aylık 1 Milyar Kullanıcı

WhatsApp ve Facebook Messenger’a sürekli olarak yenilikler getiren Facebook, bu yeniliklerden dolayı da kullanıcılara ulaşabiliyor ve bu işin meyvesini de topluyor. Bunun bir kanıtı da yapılan son duyuruda Facebook Messenger’ın 1 milyar kullanıcıya ulaştığını bildirmesi oldu.

Daha Önce Facebook ve WhatsApp’de Aynı İstatistikleri Yakalamıştı

Facebook Messenger, aylık 1 milyar kullanıcının kullandığı bir uygulama olarak önemli bir başarıya imza attı. Daha önce aynı başarılar Facebook uygulaması için ve WhatsApp için de gerçekleşmişti. Bu başarıyı kutlamak isteyen Facebook, Messenger içinde bir animasyon gerçekleştirdi. Balon emojisi gönderildiğinde kalp emojilerinde olduğu gibi küçük bir animasyon gerçekleştirme. Bu animasyonlar şu an için sadece mobil cihazlarda gerçekleştirilebilmekte.