Mobil cihaz dünyasının abilerinden olan Nokia 3310’un yeni versiyonu olan 3310 beklenen mükemmelliği sağlamıyor olsa da ön siparişlerde bir hayli ilgi görmekte.

MWC’de En Çok Konuşulan Konulardan Birisi Nokia

MWC 2017’nin belki de en çok konuşulan şeylerinden biri, mobil cihaz dünyasına damgasını vurmuş 3310’un yenilenmiş versiyonu ile geri dönmüş olmasıydı.

Yeni Nokia Hayal Kırıklığı

Tabi Nokia bunu ilk açıkladığı zaman bizim beklentiler epey bir tavan yapmıştı ancak yenilenmiş 3310 karşımıza çıktığında yaşadığımız hayal kırıklığının haddi hesabı yoktu. Fakat her ne olursa olsun yeni 3310’a ilgi oldukça fazla. En azından gelen bilgiler bu yönde.

Talep Bir Hayli Yüksek

Bu bilgilerin kaynağı ise Birleşik Krallıktaki perakende mobil cihaz satıcılarından biri olan Carphone Warehouse’dan gelmekte.Carphone Warehouse tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni 3310 gibi neredeyse hiçbir işe yarar özelliği olmayan bir telefon için gelen talep, daha önce hiç görmedikleri düzeydeymiş.

Nokia’ya Olan İlgi %797 Oranında Arttı

49 euro’dan ön siparişe sunulan Nokia 3310 için ön sipariş konusunda rakamları bilemiyoruz. Fakat hem Carphone Warehouse’dan gelen bu açıklama hem de piyasada Nokia’nın sağladığı marka yükselişi gerçekten ilginç. Yapılan araştırmalara göre Nokia markasına olan ilgi, son zamanlarda %797 gibi çılgın bir oranda artmış.