Gün geçtikçe bir başka yeniliği kullanıcılarına sunan WhatsApp, şimdi 3 yeni özelliğini daha kullanıcılarına duyurdu. WhatsApp şu anda her iki haftada bir yenilik getirip kullanıcılarının beğenisine sunuyor.

GSM Opeartörlerinin Korkulu Rüyası

WhatsApp şu anda günümüzün vazgeçilmez mesajlaşma programlarından. Ayrıca GSM operatörlerinin de kara belası konumunda. Şimdi de WhatsApp’e 3 yenilik daha getiriliyor.

Güncellemeler Öncelikle iOS’a Geldi

Şu anda iOS’e gelen ve Android’de beta testinde olan ve kısa sürede herkese gelecek yeni güncelleme ile ilk göze çarpan şeyin çevrimdışı mesaj gönderme özelliği olacak.

Mesaj Sıralamaları Sabitleniyor

Bu özelliğin asıl detayının internet bağlantısı olduğu zaman gönderim sırasına göre mesajların gidecek olması dersek durumu daha iyi anlayacaklardır. Çünkü WhatsApp’ta mesajlaşırken internetin gitmesi ya da çekmemesi durumunda mesaj düzeni hatalı bir şekilde oluşuyorken artık bu sorun olmayacak.

Görsel Gönderme Özelliği 30’a Çıkarılıyor

Ayrıca 10 taneye kadar sınırlı olan fotoğraf ve video paylaşımını 30’a arttıran WhatsApp, aynı zamanda depolama seçeneklerinde artık spesifik olarak istemediğiniz şeylerin silinmesini ve kayıt edilmemesini sağlama gibi ayarlara da sahip olacak.