Ventoso Fön Makinesi

Saçlarınızı muhteşem bir biçimde kurutan bu fön makinesi, saçınızda elektriklenmeye sebebiyet vermez. Ventoso v1 fön makinesi birinci sınıf bir makine olmakla birlikte şekli itibariyle de size kullanım kolaylığı sağlıyor.

%100 mutlu müşteriler prensibiyle bu makine saçlarınızı ihya edecek. Fiyatı muadili diğer makinelerden fazla gibi gözükebilir ancak uzun vadede kara geçmenizi sağlayacak ve ömür boyu kullanabileceksiniz.

Profesyonel kuaför fön makinesi olarak da her yerde kuaförlerin birinci tercihi olmayı başarmıştır.

Makinenin özellikleri de şu şekildedir; yüksek koruma için kaydırmazlık bandı, anında soğutma sağlayan ergonomik soğutma düğmesi, çift katmanlı izolasyon, güvenlik sağlayan termostat, dayanıklı ve uzun ömürlü olması, mutlu müşteri destek hattı gibi birçok özelliği vardır.

Bunların dışında, dalgalı saçlar için özel difüzör başlığı, temizlenebilir ve çıkabilir entegre filtre, devasa turbo gücüyle sizin yardımcınız olacak.

Neden Ventoso Fön Makinesi?

Daha önce de bahsettiğim gibi, kuaför ve berberlerin 1 numaralı tercihi olan ventoso v3 saç kurutma makinesi sizin için saçlarınıza muhteşem bakım yapacaktır. Güçlü ve turbo özellikleriyle, 3 metrelik özel kablosuyla fişinizin uzakta olmasında sorun yok. Takın ve istediğiniz yerde saçınızı kurutun.

Özel filtresi, takılıp çıkarılabilir olduğundan, size yüksek derece kullanım kolaylığı sağlayacaktır. Bu kullanım kolaylığı yanında ise, doğru kullanım şartlarını okursanız, ömür boyu size eşlik edecek bir saç kurutma makinesi.