Aybit – Restoran Otomasyon Programı, yemeksepeti.com ile tam entegre çalışmaktadır. Yemek sepetine gelen siparişlerin tıpkı telefonla alınan siparişler gibi kolay bir şekilde programa aktarılmasını sağlar. Yemek Sepeti Entegrasyonu ile işlemleriniz tek bir noktadan kontrol edilir.

Yemek Sepeti Entegrasyonu Neler Kazandırır?

Yemeksepeti.com Güvercin programına gerek kalmadan siparişleri Aybit – Restoran Otomasyon Programına otomatik olarak alır.

Alınan siparişlerin ilgili yazıcılardan çıkmasını sağlar.

Gelen siparişlerdeki kişi bilgileri (ad, soyad, adres, telefon gibi) ile bilgi bankanızı oluşturur.

Yemeksepetinden gelen siparişleri ayrı rapor olarak alabilirsiniz.

Kısaca program üzerinde ayarlardan bahsetmek gerekirse aşağıdaki adımları izlemelisiniz.

Yemek Sepeti Ayarları

1. Genel Ayarlar

Bu ekran üzerinde “Yemek sepeti entegrasyonunu kullanmak istiyorum” seçeneği işaretlenir.Yemek sepeti tarafından firmaya verilen kullanıcı adı ve şifre sisteme tanımlanır ve kaydedilir.

 

2. Ürün Tanımlamaları

Bu ekrandan programda bulunan ürünler ile yemek sepetinde bulunan ürünlerin eşleştirilmesi sağlanır. Yemek sepeti entegrasyonu kullanmak isteyen firmalar bu işlemi eksiksiz yapmalıdırlar.

 

3. Ödeme Şekli Tanımlamaları

İlk önce ayarlar ödeme şekilleri bölümüne tıklayıp hangi ödeme şeklinin yemek sepetinden kullanılacağını belirliyoruz. Bunu yapmak için ödeme şeklini seçip sağ tıklayıp – Yemek Sepetinde Oluştur’a basıyoruz. Sonra Yemek Sepeti bölümüne geçip Ödeme şekilleri tanımlama bölümünden ödeme şekillerini eşleştiriyoruz.

 

4. Yemek Sepeti Restoran Durumu

Aybit – Pos sisteminde bulunan restoran durumunu Açık, Kapalı ve Yoğun yaptığınızda yemeksepeti.com üzerindeki sipariş alma durumunuz buna bağlı olarak değişecektir. . Durumunu seçip sonra Yemek Sepeti Durumu Güncelle butonuna basarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz

 

Yemek Sepeti Entegrasyonunun Kullanımı

Yemek sepetinden gelen siparişte müşteri sisteme kayıtlı ise o kayıt üzerinden işlem yapılır,değil ise müşteri otomatik kaydedilir ve işleme devam edilir.

Gelen Aramalar bölüme Yemek sepeti araması oluşturulur

Tüm ayarlar doğru yapılırsa ,Yemek sepetinden sipariş alındığında “Yemek Sepeti Yeni Sipariş Var” ekranı açılır.Ve sistem tarafından otomatik satış kaydı oluşturulur.Sipariş geldiğinde ses dosyası çalınır. Yemek sepetinden gelen sipariş satışlar ekranında görünür. Düzenleme modunda açıldıgında sipariş bilgilerine detaylı ulaşılabilir

Eğer ayarlarda yanlışlık yapıldı yada ürün eşleştirmeleri tam olarak yapılmadı ise yemek sepetinden gelen siparişlerde ekrana uyarı verdirilerek ayrı bir havuza kaydedilir ve gösterilir.Bu havuz üzerinden ürün ve ödeme şekilleri eşleştirmeleri yapabilir ve gelen siparişi satışa çevirebilirsiniz.

Entegrasyon ile daha detaylı bilgi için Çağrı Merkezimizi arayabilir 0262 255 52 12 veya demo talebinde bulunabilirsiniz.