Konukları ağırlarken onların memnuniyetini de düşünmeniz gerekmektedir. Konuk ağırlarken yaşanan sorunlardan en önemlisi, ağırlanan konukların siparişlerini takip edememektir. Restoran Adisyon Sistemi bu işlemleri rahatça gerçekleştirebilmeniz için tasarlanmıştır.

Restoran, pastane, kantin ya da kafe gibi mekanların sahibiyseniz bütün bu iş sürecini takip etmek istersiniz. Müşterilerle iyi iletişimin yolu hızlı olmaktan geçer. Büyüme gösteren restoranların müşteri memnuniyetine önem verdikleri görülmektedir.

Mekanınızın lezzet kalitesi müşteri memnuniyeti açısından önemli bir değerdir. Ancak lezzet kalitesi kadar siparişleri masalara hızlı ve doğru bir şekilde ulaştırmak, hesapları hatasız bir şekilde müşteriye ulaştırmak da önemlidir. Tüm bu deneyim ve tecrübelerimizden yola çıkılarak geliştirilen Restoran Otomasyon Sistemi, işletmenizin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmektedir.

Restoran Adisyon Sistemi ile Daha Hızlı Süreçler

Restoran Otomasyon Sistemi ile siparişleri kontrol altına almakla kalmayıp ayrıca personellerinizi de kontrol altına almış olursunuz. Restoran otomasyon sistemi kullanmanız, iş yerinizdeki tüm kontrolü tek bir ekran, tek bir tuşa indirger. Böylece işlemleri hızlıca yapabilir ve müşterilerinize daha iyi hizmet sunarsınız.

Restoran Otomasyon Sistemi, daha az insan gücü ve daha kaliteli hizmet sağlar. Restoran Otomasyon Sistemi, gıda sektörünün tüm ihtiyaçlarını karşılayan modüllere sahiptir. Bu sayede iş süreçleri tek merkezden bağlantı kurularak yönetilebilir. İş süreçlerine tek merkezden bağlantı kurmak süreçlerin daha hızlı ilerlemesine de olanak sağlar.

Zamanınızı Daha Verimli Değerlendirin

Güçlü ve esnek bir altyapı ile oluşturulan yazılımımız, sipariş, satış, adisyon, ödeme ve stok takibi gibi işlemlerinizi tek bir noktadan basit bir şekilde takip etmenize olanak sağlar.

Restoran Otomasyon Programı, zamandan tasarruf etmenize ve işletme takibinin kolaylaştırılmasına yardımcı olur.

Müşterilerimizden aldığımız geri bildirimler neticesinde, pos sistemini kullanan işletme sahiplerinin müşterilerinin memnuniyetinin arttığını ve buna doğru orantılı olarak da satış ve karlılıklarında da yükseliş olduğu gözlemlenmiştir. İşletmeye, siparişin hazırlanması, üretilmesi, servis edilmesi ve ödeme işlemlerinin yapılması evrelerinde yardımcı olan bu sistem bu işlemlerin sistemli, hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirilmesine olanak sağlar.

İşlemler hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirildiği için, maliyetler düşecek ve hizmet kalitesi de artmış olacaktır.

Süreçleri Tek Ekrandan Kontrol Etmek Size Zaman Kazandırır

Restoran otomasyon sistemini kullanarak

Siparişlerinizi takip etme
Adisyon sistemini kurma
Stoklarınızdaki artış ve azalışları izleme
Kasa hareketlerini görme
Cironuzu takip etme
Mutfak ve salon arasındaki iş emirlerini düzenleme
Personel verimliliğini ölçme
Hizmet kalitesinin ne durumda olduğunu görme
gibi bir çok alanda hız kazanmış olacaksınız.

Restoran Otomasyon Programı’nın Geniş Yelpazeli Kullanımını

Restoran Otomasyon Programını, Restoran, Cafe & Bar, Pastane, Pizza, Fast Food, Zincir & Franchise gibi gıda sektörünün olduğu tüm alanlarda kullanabilirsiniz.

Restoran adisyon programı ile ayrıca sağlanacak faydalar ise şunlardır; çalıntı, kaybolma, gereğinden fazla iptal gibi işlemleri takip etmenizi sağlayarak sizlere uzun vadede kazanç sağlamaktadır.

Siz de işletmeniz de bu sistemi kullanmak istiyorsanız 0262 255 52 12 veya www.atilimyazilim.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.