Pos Terazi, satış noktaları, manav, şarküteri, kuruyemişler ile birlikte aktarlarda hızlı satış işlemine imkan tanıyan, karmaşık kablo yapılarına son vererek Hızlı Satış işlemi gerçekleştirebilen terazilerdir.

Tam Zamanlı Ölçüm İmkanı

Pos Terazi kullanarak tam zamanlı ölçümler gerçekleştirebilirsiniz ve ölçümlerden sonra ilgili ürüne dair tutarları anlık olarak sepete ekleyebilirsiniz. Yine Pos Terazi kullanarak dara alma işlemini de gerçekleştirebilirsiniz. Aybit – Hızlı Satış Programı ile birlikte Pos Terazi kullanmanın sizlere sağladığı bazı avantajlar vardır.

Günlük İşler Daha Hızlı

Mağazalarda, işletmelerde ve benzeri satış noktalarında, günlük işlerin daha hızlı gerçekleşebilmesini sağlayan Aybit – Hızlı Satış Programına entegre olarak Pos Terazi Entegrasyonu sayesinde hesapların işlenmesi aşamasında, kasanın kapatılması aşamasında işleriniz daha kolay bir hale gelir. Ve yine önceleri el ile gerçekleştirilen pek çok işlem de yine Aybit – Hızlı Satış Programı sayesinde pratik bir şekilde gerçekleştirilecektir.

Haftalık, Aylık ve Yıllık Raporlar Alınabilir

Pos Terazi Entegrasyonu sayesinde toptancılar ve veresiyecilerin de hesapları kesin doğrulukla gerçekleştirilir ve takibi sağlanır. Pos Terazilerden, haftalık, aylık ve yıllık bazlarda da raporlar alınabilmektedir. Bu sayede hem kar hem de zarar analizleri gerçekleştirilebilir. Bu işlemleri Aybit – Restoran Otomasyon Programı sayesinde kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

POS Terazi Özellikleri

– POS Terazinin günlük satış işlemlerinizi kolaylaştırıcı bazı özellikleri bulunmaktadır. Bu özellikler şunlardır:

– Resimli ve dokunmatik hızlı satış özelliği. Aybit – Hızlı Satış Programı ile birlikte bu işlemi pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

– Dara alma işlemlerini sınırsız bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

– Ürün tanımlama işlemlerini sınırsız bir şekilde ayarlayabilirsiniz.

– Aybit – Hızlı Satış Programı ile ödeme alma işlemlerini çoklu olarak gerçekleştirebilirsiniz. POS Terazi entegrayonu ile birlikte Nakit, Kredi Kartı gibi ödeme araçlarına dair ödemeler gerçekleştirirsiniz.

– Ağırlık ve Fiyatlara dair barkodlar basabilme özelliklerine sahip olduğundan, tek noktadan barkod işlemlerinizi halledebilirsiniz.

– Aybit – Hızlı Satış Programı ile birlikte Yazarkasa Entegrasyonu sayesinde Hızlı Tahsilat işlemi yapabilir ve tüm satış yapan noktalardan ya da tek bir noktadan ödeme alabilme imkanına sahip olursunuz.