NASA, birbirinden şahane fotoğraflar ve videolarının bulunduğu kendine ait bir arama motorunu kullanıcılarının kullanımına sundu.

Fotoğraflar, Ses Dosyaları ve Videolar Mevcut

Özellikle sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanarak uzay araştırmaları konularında meraklı olan internet kullanıcılarını bilgilendirmek amacıyla nefes kesici içerikler paylaşan NASA, şimdi de kendi arşivinde yer alan fotoğraflar, ses dosyaları ve videoların bir araya geldiği web tabanlı arama motorunu kullanıma sundu.

Bu arama motoru NASA’nın sahip olduğu tüm medya içeriğini barındırmıyor fakat; mükemmel görseller ve videolar, yeni arama moturu ile uzay araştırmaları meraklılarına sunulmuş durumda.

Tümü Fotoğraflar Yüksek Çözünürlükte

Yüksek çözünürlükte binlerce fotoğrafın bulunduğu arama motoru, kendi kategorisi dahilinde Google’ın karşınıza çıkardığı sonuçlardan çok daha başarılı sonuçları da çıkarmakta. NASA’nın arama motoruna buradan ulaşarak muhteşem bir arşivin içinde yine bir o kadar muhteşem görsellere ve videolara erişebilirsiniz. Bu arada baştan söyleyelim; adeta insanı kitleyen, aradıkça arattıran, aşırı zevkli bir arama motoru olmuş. Fotoğraflara ve videolara bakarken zamanın nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz.