Çağrı Merkezi Uygulaması, günümüzde birçok işletmenin, holdingin ve uluslararası firmanın kullanımında olan sistemlerdir. Müşterilerine gerçekçi ve hızlı hizmet vermek adına çağrı merkezi uygulamaları çoğu firmada kullanımdadır.

Maya Estetik, ilk olarak 2004 yılında Çapa-İstanbul’da lazer epilasyon ve medikal estetik uygulamalar alanında hizmet vermek üzere sektöre merhaba demiştir.

Çağrı Merkezi Uygulaması Entegrasyonu Yapıldı

Maya Estetik olarak ilk günkü heyecan ve disiplinimizle sürekli yenilikler peşinde koşuyor bu yenilikler çerçevesinde 2015 yılında Atılım Yazılım olarak Çağrı Merkezi Uygulaması ile ixirlife Güzellik Merkezi Programı entegrasyonu gerçekleştirmiştir.

Bu entegrasyon neleri kapsar?

Maya Estetik web sitesi (www.mayaestetik.com) üzerinden gelen iletişim formları ilgili şubelere göre gerçekleştirmiş olduğumuz uygulamaya aktarılmaktadır.

Bu aktarım sayesinde iletişim formlarının tek tek programa işlenmesinde kaybedilen zaman kaybı ortadan kaldırılmıştır. Çağrı Merkezi Personeli üzerine düşen iş yükü azaltılarak daha verimli geri dönüşler yapmaları sağlanmaktadır.

Müşteriler ile yapılan çağrı merkezi görüşmeleri not alınmakta ve şubelerde bu görüşme notları görüntülenebilmektedir.

Aşağıdaki Maya Estetik şubelerinde ixirlife Güzellik Merkezi Programı kullanılmaktadır.

İSTANBUL

Çapa
Nişantaşı
Mecidiyeköy
Bakırköy
Suadiye
İstinyePark
Bağcılar

İZMİR

Alsancak

ANTALYA

Lara

BALIKESİR

Edremit

Atılım Yazılım size özel çözümleri ile işinize değer katar. Yeni projeleriniz için sizleri bekliyoruz

Çağrı Merkezi : 0262 255 52 12

şimdi atılım zamanı