Her geçen gün daha farklı özellikler ile karşımıza çıkmaya devam eden Instagram diğer sosyal medya sitelerinden de bildiğimiz iki özelliği uygulamaya ekledi. Eklenen bu özellikler uygulamaya gelen güncelleme ile yayına alındı.

Snapchat Eleştirileri Sonrası Yeniliklere Devam Edildi

Özellikle bu sene içerisinde Instagram’ı birbirinden yeni özellikler ile donatan Facebook, bu özelliklerin büyük bir çoğunluğunu genelde Snapchat’ten almış, hatta bu nedenle eleştiri oklarının da tek hedefi konumuna gelmişti. Şimdi ise Facebook, Instagram’ı kendisi ile özdeşleşmiş iki yeni özellik ile güncelledi.

Yenilikler Facebook ve Twitter’dan Esinlenilerek Getirildi

Artık Instagram’da paylaşımların altına yapılan yorumlar, tıpkı Facebook’taki yorumlar, Twitter’daki tweet’ler gibi beğenilebiliyor. Üstelik yorumları beğenen kişi sayıları ile kimlerin beğendiği de yorumlarda görüntülenebilmekte. Ayrıca herhangi birinin yorumunu beğendiğinizde ya da sizin yorumunuz birisi tarafından beğenildiğinde Instagram, bildirim ile sizi haberdar edecek.

Yeni özellikler Instagram kullanıcıları tarafından nasıl karşılanır henüz bilinmiyor ancak özellikler ile alakalı fontları biraz küçük olması sanki az biraz göz yoracak gibi.