Chrome’un Android versiyonuna gelen yeni bir güncelleme ile birlikte kullanıcılar web sayfalarını cihazlarına indirdikten sonra internet bağlantıları olmasa bile sayfaları görüntüleyebilecekler.

Offline Deneyim Giderek Yaygınlaşıyor

Çevrimdışı mobil deneyimi giderek yaygınlaşmaya başlıyor. Artık çoğu uygulama, erişmek istediğiniz içeriği daha sonra erişilebilir hale getirmeye başladı. Chrome’un Android versiyonu da buna benzeyen yenilikleri kullanıcıların karşısına çıkarmaya devam ediyor.

Özellik Önümüzdeki Güncelerde Yaygınlaşacak

Google, önümüzdeki günlerde Play Store aracılığı ile Chrome için en fazla talep edilen bu özelliği dağıtmaya başlayacağını açıkladı. Her zamankinden daha fazla hata düzeltmesinin yapılacağı güncelleme ile birlikte kullanıcılar dilerseler çevrimdışı görüntüleme yapamk için web sayfasının tamamen cihazlarına depolayabilirler. Bu özellik sadece makale okumak adına değil müzik dinlemek ya da video izlemek için de geçerli durumda.

Kelime Bazlı Arama Mümkün Olacak

Bunların dışında Chrome, metin alanlarındaki yanlış yazılmış kelimelerin görülmesini de sağlayacak. Ayrıca kullanıcılar, makale üzerinde tıpkı masaüstü bilgisayarlardaki ctrl + f tuş kombinasyonunun kullanılması gibi kelime bazlı arama yapabilecekler.