Square Enix tarafından Android işletim sistemi için Championship Manager 17 oyunu, oyunun hayranlarına duyuruldu. Oyun şu an Google Play üzerinde yer almakta. Yeni gelen bu oyunda 450 takım ile birlikte 25 lig bulunmakta.

Bir zamanlar her oyun bağımlısının gece gündüz demeden oynadığı Championship Manager, üstünlüğü Football Manager’a kaptırmıştı. Ancak CM serisi hala kullanıcıların karşısına yeni serilerle çıkmaya devam etmekte. Bu sefer seriler mobil oyuncuları hedef alır türden.

Türkçe Destekli Geliyor

Geliştiriciliğini Square Enix’in gerçekleştirdiği CM 17, Android platformu için yayına alındı. Oyunda şu ana dek 25 lig ve 450 klüp yer alırken, destek verilen diller arasında Türkçe dilinin de olması büyük önem taşımakta ve Türk kullanıcıların ilgisini çekmekte.

2B Oyun Motoru İle Geliyor

Yenilenmiş olan arayüzü sayesinde daha iyi bir oyun deneyimi vadeden CM 17’de oyuncu yetiştirme, geliştirme, farklı antreman programları ve 2B maç oynama motoru gibi birçok yeni özellik de yer almakta. Google Play Store’da ücretsiz bir şekilde yer alan uygulamada, uygulama içi satın alma özellikleri de yer almakta.