Atılım Yazılım tarafından hazırlanan Aybit Restoran Otomasyon Programı ve Aybit Hızlı Satış Programı için Akıllı Terazi Entegrasyonu gerçekleştirildi.

Tem EGE TB terazi için yapılan entegrasyonla birlikte şu yenilikler sizlere sunulacaktır:

Tam zamanlı olarak ölçüm gerçekleştirme, ölçüm sonrasında ölçümün yapıldığı ilgili ürünün toplam tutarını sepete aktarma ve dara alma işlemi de bu güncelleme ile Restoran Otomasyon Programı ve Hızlı Satış Programı kullanan çözüm ortaklarımıza sunulacaktır.

Akıllı Terazi Entegrasyonu Kullanmanın Avantajları

Terazi kullanımının birçok avantajı vardır.

– Satış anında hata yapma riskini ortadan kaldırır.

– İşlemler kısa sürede ve kesin doğrulukla gerçekleştirilir.

– Satış elemanı değişse bile ürünlerin en doğru fiyattan satılmasını sağlar

– Satış elemanlarının yükünü büyük ölçüde azaltır.

– Hesap makinesi ile fiyat toplama işlemleri ortadan kalktığı için çok hızlı ve kesin doğru fiyatlarla satış yapılmasını sağlar

– Böylece müşterinin ürünleri hesaplanırken, müşteriler beklemediği için de müşteri memnuniyeti sağlanmaktadır.

– Müşteri terazi sistemine güvendiği için yanlış bir hesaplama yapılmayacağını bilmekte size karşı güveni artmaktadır.

Ayrıca Terazi Entegrasyonu;

Mağaza vb. işletmelerde, günlük işlerin daha hızlı gerçekleşmesini ve hatasız olarak yürütülmesini de sağlamaktadır. Hesapların işlenmesi, kasanın kapatılması ve daha önce el ile yapılan pek çok işlemin de hızlı bir şekilde yapılmasına imkan sağladığı gibi personel verimliliğini de arttırmaya yardımcı olur.

Toptancı ve veresiyeci hesaplarının da kesin doğrulukla takibini sağlayan terazilerden, haftalık, aylık ve yıllık bazda da raporlar alınabilmektedir. Bu sayede kar & zarar analizi Aybit Restoran Otomasyon programı ile saniyeler içerisinde gerçekleştirilebilmektedir.

Siz de terazi entegrasyonuna sahip Aybit Restoran Otomasyon Programı ya da Aybit Hızlı Satış Programı’nı işletmenizde kullanmak isterseniz 0262 255 52 12 numaralı telefondan bize ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz.