Samsung tarafından yapılan açıklamaya göre 2.5 milyon Note 7 geri çağırılmıştı. Ve şu anda yapılan ikinci bir açıklama ise çağırılan bu Note 7’lerin güvenli olanlarının dağıtımına başlandığı yönünde.

Avrupada Yarıdan Fazlası Değişimde

Samsung her geçen gün Galaxy Note 7’lere dair değişim programlarını genişletiyor ve süreç hakkında da aydınlatıcı bilgiler vermeye devam ediyor. Dün gerçekleştirilmiş olan duyuruya göre ise Güney Kore merkezli Samsung Şirketinin Avrupada yer alan kullanıcılarının toplamda %57’si değişim programında yer almakta.

Amerikada %60 Etkilenme Var

Bu hafta başlarında gerçekleştirilmiş olan açıklamada da Amerikada yer alan kullanıcılar için bu oranın %60 düzeylerinde olduğuna dair açıklamalar da gerçekleştirilmişti. Yani bir diğer değişle de Note 7’lerin yol açtığı yaralar hızlı bir şekilde Samsung tarafından sarılmaya devam ediyor.

1 milyon Note 7 Artık Güvenli

Bugün yapılan duyuruda ise Samsung, dünya genelinde 1 milyon kullanıcısının artık güvenli olarak belirlenmiş Galaxy Note 7’ler kullandığı belirtti. Bu sayının 150,000’ini Çinli müşteriler oluşturuyor.