Yandex’in en başarılı ürünlerinden olarak kabul edilen Yandex.Navigasyon, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolunu’da uygulamasına dahil ettiğini duyurdu.

Değişimler Tam Zamanlı Olarak Haritada

Yandex.Navigasyon uygulaması, özellikle İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde milyonlarca sürücünün en çok tercih etti harita / navigasyon uygulamalarının başına geliyor. Yandex.Navigasyon, kullanıcı deneyimi gibi konulara önem verdiği için yollarda gerçekleşen en ufak değişikliği anında haritasına aktarıyor.

Rota Alternatifleri Uygulamada Yer Alıyor

Gerçek zamanlı trafik ve yol durumu bilgisi ile birlikte Yandex.Navigasyon uygulaması, sürücülerin varmak istedikleri noktalara en kısa zamanda ulaşmasına imkan tanıyan bazı özelliklere sahip. Son dönemin en önemli konu başlıklarından biri olan üçüncü köprü de Yandex.Navigasyon uygulamasına dahil edildi. İstanbul boğazına inşa edilen ve üçüncü köprü olarak da bilinen Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü ve köprünün de dahil olduğu güzergah olan Kuzey Çevre Otoyolunu da güzerkag kullanıma ilk açıldığı günden itibaren haritasına dahil etmişti.

Gerçek Zamanlı Trafik Bilgisine Ulaşabilirsiniz

Ülkemizde gerçek zamanlı trafik bilgisi sunan ilk navigasyon uygulaması olma özelliğine de sahip olan Yandex.Navigasyon uygulaması, trafik durumuna göre kullanıcılar için en uygun rotaya göre alternatifler sunarak trafikte geçirilen süreyi de en aza indiriyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü yani Üçüncü Köprü ve Kuzey Çevre Otoyolu da köprü açldığından beridir Yandex.Navigasyon’un rota alternatifleri içerisinde yer almakta.