Şato Ayakkabı Bakım Yönetim Sistemi Kullanıyor

Şato Ayakkabı

Şato Ayakkabı 1979 yılında İdris KUŞOĞLU tarafından Bursa’da kurulmuştur. 1997 yılına kadar Şato Kundura adıyla faaliyetlerine devam ettikten sonra ticari çalışmalarını “Şato Ayakkabı ve Deri San. Tic. Ltd. Şti.” ünvanı ile sürdürmüştür.

Şato Ayakkabı 17.000 m² üzerine 8.400 m² kapalı alanda üretim faaliyetlerini sürdürmektedir. Özellikle bayan ayakkabıları üzerine uzmanlaşan Şato Ayakkabı 7000 çift günlük üretim gerçekleştirmektedir.

Kurumsallaşma süreçlerini hızlandırmak adına 2010 yılında çalışmalarına hız veren Şato Ayakkabı kurumsallaşmanın sürdürülebilir başarı açısından önemli olduğunu belirtiyor.

Şato ayakkabı iç ve dış piyasada imitasyon ve deri olmak üzere CASTLE, CIUCANI, BURG, ŞATTO ve SENİORAH markalarıyla ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Repairist – Bakım Yönetim Sistemi

Aybit Bakım Yönetim Sistemi, üretim süreçlerinin önemli olduğu fabrikalarda, gıda üretim merkezlerinde ve birçok alanda karşılaşılması muhtemelen olan arızaların takibi için iş emri oluşturulması anlamında kullanıcılarına kolaylık sağlayan bulut tabanlı bir yazılımdır.

İleriye yönelik bakım planları, önleyici bakım gibi bakım iş emirlerinin oluşturulması için büyük kolaylıklar sağlayan BYS bulut tabanlı kullanımla verilerinizin güvenli bir şekilde saklanmasını sağlıyor. Bilgisayar altyapısında yaşanacak bir aksalıkta dahi verileriniz bulut sistem üzerinde tutulacak olması nedeniyle herhangi bir kayıp yaşamayacaksınız.

Repairist Bakım Yönetim Sistemi

Enerji Yönetimi

Enerji yönetimi özelliği ile enerji giderlerinizin takibini yapabilir ve gelecek planlamalarınızı eksiksiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Duruş ve Bakım Maliyetlerini Azaltın

Bilindiği üzere duruş maliyetleri bakım maliyetlerinden daha fazladır. Aybit – Bakım Yönetim Sistemi (BYS) ile makine duruşlarını en aza indirerek, en yüksek düzeyde üretim sağlarsınız. Bakım Yönetim Sistemi sayesinde bakım giderlerini azaltarak bakım işlerinde çalışan personelin sistemli bir şekilde çalışmasını sağlayıp, bakım personelinin denetimini sağlıklı bir şekilde yapabilirsiniz.

İş emri atama ve takibi ile işletmelerin yapılacak işlerin zamanında, iş gücü ve zaman kaybını engellemektedir. Koruyucu bakım ve planlama yaparak işletmenizde bulunan makine veya cihazların duruş sürelerini en aza indirebilirsiniz. Talimat hazırlama, ile bir işin yapılış aşamalarını veya yöntemlerini tanımlanmaktadır.

İş kalitesinin düşmesi engellenecektir. Stok ve yedek parça takibi, Personel tanımlama ve ekipman oluşturma, Ekipleri sınıflandırabilme, Depo ve raf sistemi, Kullanıcı yetkilendirme, personelin yetkili olduğu bölümlere giriş yapmasına izin verebilirsiniz.

Stok İşlemlerini Yönetin

Stoklara dair işlemler bir tık uzağınızda. Fiziksel sayımlar ile gerçek sayımları görebilirsiniz. Stokları farklı depolara, raflara taşıyabilir, taşıma işlemlerinde miktar belirleyebilirsiniz. Ayrıca etiket yazdırarak ürünlerinize etiketler atayabilirsiniz.

Bize Ulaşın

Demo talebi ve bakım yönetim sistemi hakkında bilgi almak için Demo Talebi linkini kullanarak bize ulaşabilirsiniz.

Repairist Bakım Yönetim Sistemi