Samsung’un yeni üst seviye akıllı telefonu bir diğer deyişle phableti olan Galaxy Note 7, bugünden itibaren Türkiye’de bazı mağazalarda 3599 TL üzerinden satışa sunuldu.

Türkiye Akıllı Telefonda Pazarın Güçlü Ülkesi

Bugüne kadar çok fazla konuşulan Samsung Galaxy Note 7 nihayet kullanıcılarıyla buluştu. Uzun süredir merakla beklenen ve ön sipariş konusunda bazı ülkelerde rekor üstüne rekorlar kıran Samsung Galaxy Note 7, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu bazı önemli büyüklükte kabul edilen, akıllı telefon pazarının değerli olduğu ülkelerde satışa sunulmuş durumda.

Donanım olarak güçlü olan ve en çok performans veren akıllı telefonlar listesinde kendine yer bulan Samsung Galaxy Note 7, bunun yanı sıra ayrıca getirdiği ek özellikleriyle de yine en iyi telefonlar arasında yer almakta. Ancak donanım kadar Samsung Galaxy Note 7’nin fiyatı da üst düzey.

Türkiye Fiyatı 3599 TL Olarak Ayarlanmış

Daha önceleri Samsung Galaxy Note 7 fiyatı 3.499 TL ya da 3.599 TL olacak şeklinde söylentiler de mevcuttu. Samsung’un yeni amiral gemisi Note 7 bugün itibariyle bazı Samsung mağazalarında ve samsung akıllı telefon satışı yapan mağazalarda 3.599 TL fiyatından satışa sunulmuş durumda.

Üst Segmentte Lider Olacak

Daha satışı tamamen gerçekleşmemiş olsa da üst segmentin liderinin Samsung Galaxy Note 7 olacağı konuşulanlar arasında. Özellikle iPhone 7 Plus modelinin tanıtımıyla birlikte bu segmentteki rekabetin nasıl bir boyut alacağını ve nasıl gelişeceğini de göreceğiz. Bu yıl en çok konuşulan konulardan birisi ise üst segment başarısını Samsung mu yoksa Apple mı yakalacak?